Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: «Πλακώθηκαν» ξανά Μπάρτζης και Καραγκούνιας – Νέα αποβολή και ποινή

Survivor: «Πλακώθηκαν» ξανά Μπάρτζης και Καραγκούνιας – Νέα αποβολή και ποινή

Τι συνέβη;

Μετά το άσχημο συμβάν ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, τα νεύρα όλων είναι τεντωμένα στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, μάλιστα, ζήτησε να μιλήσει off camera με τον Νίκο Μπάρτζη και συνέχισε να είναι έξαλλος με το περιστατικό.

Την ίδια στιγμή ο Σπύρος Μαρτίκας, παρότι μέλος της μπλε ομάδας, τα έβαλε με τον Νίκο Μπάρτζη για το τάκλινγκ στον Τάκη Καραγκούνια.

Ο Νίκος Μπάρτζης, ωστόσο, αρνείται τα πάντα και τα έβαλε με μερίδα συμπαικτών του, λέγοντας ότι θέλουν να τον βγάλουν από το παιχνίδι.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, πάντως, επέμεινε και τα… έχωσε ξανά στον Νίκο Μπάρτζη, χαρακτηρίζοντάς τον ως γραφικό και κουτοπόνηρο.

Στη μπλε ομάδα, πλέον, έχει ξεσπάσει νέα κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη με τις ατάκες για «μαγείρεμα» να δίνουν και να παίρνουν.

Στην κόκκινη καλύβα, πάντως, οι παίκτες ήταν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν και δεύτερη ασυλία έτσι ώστε οι μπλε να… φαγωθούν μεταξύ τους.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, που είναι για 12η φορά υποψήφιος, εμφανίζεται αποφασισμένος να σπάσει ο ίδιος το ρεκόρ του για ακόμα μία φορά.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την πλευρά του έκανε ένα σχόλιο πριν το αγώνισμα που δεν άρεσε στον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος ως συνήθως έγινε έξαλλος.

Στη διάρκεια του αγωνίσματος δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, με τον Σπύρο Μαρτίκα να «πληρώνει» το… δασύτριχο στήθος του.

Η ένταση, πάντως, μεταφέρθηκε και στον κόκκινο πάγκο όπου ο Σάκης Κατσούλης έδωσε συμβουλές στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και αυτή… στράβωσε!

Το αποκορύφωμα, βέβαια, ήταν όταν κλήθηκαν να μπουν στον στίβο μάχης ως αντίπαλοι ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Τάκη Καραγκούνια. Ο Τάκης ενώ κέρδισε, πανηγυρίζοντας χτύπησε τον Νίκο Μπάρτζη με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να δεχθεί ποινή για τα επόμενα δύο έπαθλα!

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024