Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τον Μάρτιο του 2024 η δίκη Τραμπ για την υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς

Τον Μάρτιο του 2024 η δίκη Τραμπ για την υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει δηλώσει αθώος και στις 34 κατηγορίες παραποίησης εγγράφων.

Για τις 25 Μαρτίου 2024 ορίστηκε η δίκη του Ντόναλντ Τραμπ για την κατηγορία της παραποίησης επιχειρηματικών εγγράφων με σκοπό να συγκαλύψει την καταβολή χρημάτων στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, προκειμένου να εξαγοράσει τη σιωπή της.

Ο δικαστής Χουάν Μέρτσαν του πολιτειακού δικαστηρίου στο Μανχάταν όρισε την ημερομηνία σήμερα, κατά την ακροαματική διαδικασία στην οποία ο Τραμπ συμμετείχε διαδικτυακά.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει δηλώσει αθώος και στις 34 κατηγορίες παραποίησης επιχειρηματικών εγγράφων που αντιμετωπίζει.

Ο Τραμπ, που φορούσε μπλε κοστούμι και κόκκινη, ριγέ γραβάτα, καθόταν δίπλα στον δικηγόρο του, Τοντ Μπλανς και η εικόνα του εμφανιζόταν σε τουλάχιστον τέσσερις οθόνες μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου του Μέρτσαν.

Με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ο Μπλανς είπε ότι ο πελάτης του κατανοεί ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει ορισμένες αποδείξεις σε τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των μέσων ενημέρωσης και των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι περιορισμοί που επέβαλε το δικαστήριο στον Τραμπ

Οι περιορισμοί που επέβαλε ο δικαστής στον Τραμπ αφορούν τα πρακτικά από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ενόρκων, τις δηλώσεις των μαρτύρων και άλλο υλικό που οι εισαγγελείς είναι υποχρεωμένοι να δώσουν στην υπεράσπιση, ώστε να προετοιμαστεί για τη δίκη.

Οι εισαγγελείς δήλωναν ότι η εντολή ήταν αναγκαία επειδή ο Τραμπ έχει ιστορικό επιθέσεων μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και επειδή υπάρχει κίνδυνος παρενόχλησης των μαρτύρων.

Στις αρχές του μήνα ο δικαστής αποφάνθηκε ότι ο Τραμπ είναι ελεύθερος να μιλάει για τα περισσότερα από τα στοιχεία που προέρχονται από τη δική του υπερασπιστική ομάδα.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024