Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η αντίδρασή της όταν την αποκάλεσαν «ξυλάγγουρο»

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η αντίδρασή της όταν την αποκάλεσαν «ξυλάγγουρο»

«Όταν ήμουν μικρή, το άκουγα καθημερινά...»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», στην οποία υποδύεται την Ιουλία.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα, πόσταρε ένα boomerang, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας με ολόσωμο κορμάκι και sneakers και ακούγοντας το τραγούδι των 80s «Fame» της Irene Cara.

Τα σχόλια που έλαβε κάτω από την ανάρτησή της ήταν πολλά και αποθεωτικά. Υπήρξε όμως και μια follower, που την χαρακτήρισε «ξυλάγγουρο».

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου δεν το άφησε να πέσει κάτω και έδωσε την απάντησή της.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Όταν ήμουν μικρή, το άκουγα καθημερινά. Αυτό μεταξύ άλλων παρόμοιων όπως #σκουποξυλο #στεκατουμπιλιαρδου #σανιδατουσερφ #κοκκαλο, κάποια που μου έρχονται τώρα στο μυαλό. Ειδικά στο δημοτικό τα παιδιά μπορούσαν να γίνουν πολύ σκληρά… χωρίς φίλτρο όμως. Ήταν ένα είδος αστείου περισσότερο.

Θυμάμαι μια φορά που κάποιοι εξωσχολικοί πείραξαν τον ευτραφή (χοντρό) της τάξης μας με επίθετα και φράσεις που ξεπερνούσαν τη δική μας φαντασία. Για εμάς το χοντρός και το λιγνός ήταν κάτι σαν τον Stan & Ollie. Όλοι ενωθήκαμε, αγόρια και κορίτσια, να προστατεύσουμε τον φίλο μας. Επίσης ξέχασα να σας αναφέρω πως τα αγόρια με αποκαλούσαν έτσι, τα κορίτσια ποτέ. Καταλήγω, γιατί μακρηγορώ.

Δεν με ενοχλεί αυτό που λέτε, με κάνει και γελάω γιατί με παραπέμπει σε εκείνη την εποχή. Αλλά δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, δεν σας γνωρίζω, δεν θα εκφραστώ και δεν θα σας κρίνω γιατί όλοι έχουμε την δική μας ιστορία και είναι εξίσου σημαντική. Εσείς λίγο κάτι απ’ τη δική μου γνωρίζετε. Σας ευχαριστώ που με κάνατε και γέλασα και λησμόνησα. Καλή σας ημέρα».

Η ανάρτηση και η απάντησή της

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024