Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ανατριχιαστική φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα τρία χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι [Προσοχή, σκληρές εικόνες]

Η ανατριχιαστική φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα τρία χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι [Προσοχή, σκληρές εικόνες]

«Υπόσχομαι πως, για όσο ζω, κάθε χρόνο, θα βρίσκω λόγους για να το γιορτάζω»

Τρία χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι. Το ημερολόγιο τότε έγραφε 20 Μαΐου 2020.

Έκτοτε η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, δίνει μάχες και μετράει νίκες. Επικεντρώνεται στα όμορφα, σε όσα μπορεί να δημιουργήσει και σε όσα μπορεί να αλλάξει και αγκαλιάζει τις δυσκολίες ως μέρος της ζωής της.

Σήμερα, ακριβώς τρία χρόνια από τη μέρα που της άλλαξε τη ζωή η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε μια συγκλονιστική φωτογραφία από εκείνες τις στιγμές λίγο μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

«3 χρόνια από την επίθεση. Σώμα και ψυχή. Θεός και άνθρωπος. Καλό και κακό. Δεν ξέρω πώς, αλλά αυτή είναι η απόδειξη. Υπόσχομαι πως, για όσο ζω, κάθε χρόνο, θα βρίσκω λόγους για να το γιορτάζω. Και έχω πολλούς! 🙂🙏🏼» γράφει σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε την εικόνα (ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολύ σκληρές εικόνες):

«Τα κατάφερες περίφημα. Σε αγαπώ»

Νωρίτερα, σε σειρά από Instagram stories η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε γράψει «3 χρόνια. Τα κατάφερες περίφημα. Σε αγαπώ».

Μάλιστα, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να την στείλουν το δικό τους μήνυμα. Αρκετοί μίλησαν για τη δύναμη που επέδειξε σε όσα δύσκολα είχε να αντιμετωπίσει και πώς μέσα σε όλο αυτό που ζούσε παρέμεινε ένας όμορφος άνθρωπος.

Ανάμεσα στα μηνύματα που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και εκείνο της Δώρας Τσαμπάζη. «Τρία χρόνια από την επίθεση που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Τρία χρόνια που αυτό το κορίτσι μας δείχνει τι θα πει δύναμη, ζωή, θέληση, ενσυναίσθηση και δεν το βάζει κάτω. Όταν βρεθήκαμε από κοντά, δεν θα ξεχάσω που μου είπες «Αν χρειαζόταν να τα κάνω όλα ξανά από την αρχή, θα τα έκανα”. Για τέτοια δύναμη μιλάμε. Ιωάννα μας» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024