Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από διαδικτυακούς φίλους της που ενδιαφέρονταν αν ήταν καλά, καθώς τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως αποκάλυψε, ο λόγος ήταν ότι χρειάστηκε να ακολουθήσει μία αρκετά δύσκολη ιατρική μέθοδο, προκειμένου να αποκαταστήσει το δέρμα στον λαιμό της και να μπορεί να έχει πλήρη κίνηση στο κεφάλι της.
«Είμαι λίγο δύσκολα και περιορισμένη αυτή την περίοδο, ο λόγος το επόμενο story για να καταλάβετε τον λόγο. Όποιος είναι ευαίσθητος να κάνει skip» έγραψε στο πρώτο Instagram story η Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Σοκαριστική φωτογραφία
Σε δεύτερο story ανήρτησε μία φωτογραφία και εξήγησε: «Βλέπετε δύο διατατήρες στην πλάτη μου κάτω από το δέρμα μου. Τους τελευταίους 12 μήνες είμαι έτσι είναι μία ιατρική μέθοδος για να αντικαταστήσω το δέρμα στο λαιμό μου, για να μπορώ να στρίβω το κεφάλι μου. Ξέρω είναι δύσκολο να το καταλάβετε…».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου