Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μίντλετον: Θυμωμένη στη στέψη του βασιλιά Καρόλου - Γιατί αρνήθηκε να υποκλιθεί στην Καμίλα

Κέιτ Μίντλετον: Θυμωμένη στη στέψη του βασιλιά Καρόλου – Γιατί αρνήθηκε να υποκλιθεί στην Καμίλα

Τι λέει ο βασιλικός βιογράφος Tom Bower

Μπορεί η Κέιτ Μίντλετον να θεωρείται υπόδειγμα ήθους και σεβασμού προς την βασιλική οικογένεια και να ακολουθεί τους κανόνες όμως υπήρξε μία στιγμή στη στέψη του βασιλιά Καρόλου που δεν τους ακολούθησε.

Σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο Tom Bower, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν «θυμωμένη» με τη νέα βασίλισσα Καμίλα σχετικά με τη λίστα των προσκεκλημένων για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου που αρνήθηκε να υποκλιθεί για την μονάρχη καθώς έφευγε από το Αββαείο του Ουεστμίνστερ.

Εμφανιζόμενος στο «Dan Wootton Tonight» την Τρίτη, η Bower, ισχυρίστηκε ότι η Κέιτ Μίντλετον και ο σύζυγός της, δεν ήταν ευχαριστημένοι επειδή η πριγκίπισσα μπόρεσε να καλέσει μόνο τέσσερα μέλη της οικογένειάς της, ενώ η Καμίλα είχε 20 άτομα παρόντα.

Ο συγγραφέας αποκάλυψε επίσης ότι τα άτομα που βοήθησαν να αλλάξει η εικόνα της Καμίλα από ερωμένη του βασιλιά σε βασίλισσα αποκλείστηκαν επίσης από την τελετή της στέψης.

«Η Καμίλα έφερε 20 Πάρκερ Μπόουλς στη στέψη και υπήρχαν μόνο τέσσερις Μίντλετον» δήλωσε ο Tom Bower στην εκπομπή ενώ αργότερα επιβεβαίωσε πως και στα δύο αδέρφια της Κέιτ δεν επετράπη να φέρουν τους συζύγους τους.

Οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Όλοι υποκλίθηκαν στο βασιλιά, ελάχιστοι στην Καμίλα

«Αν κοιτάξετε τα πλάνα της στέψης, καθώς ο βασιλιάς και η βασίλισσα αφήνουν τους θρόνους τους και κατευθύνονται προς την έξοδο του Αββαείου του Γουεστμίνστερ» συνέχει ο Bower , «θα δείτε ότι υποκλίνονται όταν περνάει ο βασιλιάς και κανείς δεν κουνάει ούτε ένα μέλος, ούτε έναν μυ όταν περνάει η Καμίλα. Κι αυτό συμβαίνει επειδή είναι θυμωμένοι με την Καμίλα».

Ο βασιλικός βιογράφος στη συνέχεια εξηγεί πως ο θυμός για τη νέα βασίλισσα ήταν αισθητός σε όλο το χώρο. «Όλοι οι άνθρωποι που βοήθησαν την Καμίλα να πάρει το στέμμα αποκλείστηκαν από αυτή τη στέψη και ήταν έξαλλοι» υποστήριξε.

«Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ ήταν επίσης θυμωμένοι. Αυτός ο θυμός διαπερνούσε όλο αυτό το μικρό μέρος του εκκλησιάσματος δίπλα στο θρόνο, στο κέντρο του Αββαείου. Και εκείνη τη στιγμή ήταν απολύτως αισθητό σε αυτούς τους ανθρώπους που είχαν αποκλειστεί πως κανείς – πόσο μάλλον η Κέιτ – δεν υποκλίθηκε στη βασίλισσα Καμίλα» πρόσθεσε ο Tom Bower.

Τα αδέρφια της Κέιτ Μίντλετον

Θυμωμένος και ο Γουίλιαμ με την Καμίλα

Η ένταση είχε και συνέχεια την επόμενη μέρα στη συναυλία της στέψης, η οποία πραγματοποιήθηκε μπροστά σε 20.000 άτομα. «Και αυτό που ήταν ακόμη πιο αξιοσημείωτο ήταν ότι, στη συναυλία του Γουίνδσορ την επόμενη μέρα, ο Γουίλιαμ δεν κάνει καμία αναφορά στη βασίλισσα Καμίλα στην ομιλία του. Οπότε υπάρχει μια ένταση κι εκεί» δήλωσε ο βασιλικός βιογράφος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Καμίλα δέχεται τέτοια πυρά

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η νέα βασίλισσα κατηγορείται πως απωθεί τον κόσμο. Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Christopher Andersen υποστήριξε χθες πως η Καμίλα «αποξένωσε ακόμη περισσότερο» τον πρίγκιπα Χάρι από τον πατέρα του.

Σύμφωνα με το «King:The Life of Charles III», η Καμίλα χρησιμοποιεί «αυτό το ανούσιο επιχείρημα: «μα δεν εργάζονται πλέον ως βασιλείς», για να συνεχίσει να απομονώνει τον Κάρολο από τον μικρότερο γιο του.

«Νομίζω ότι κάθε φορά που ο βασιλιάς σκέφτεται να δώσει στον Χάρι ένα κλαδί ελιάς, η Καμίλα φροντίζει να του θυμίζει όλα τα τρομερά πράγματα που έγραψε ο Χάρι για εκείνη στα απομνημονεύματά του».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024