Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τελικά βολεύει η αποτριχωτική μηχανή;

Τελικά βολεύει η αποτριχωτική μηχανή;

Όλα τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουμε όταν μπει στην καθημερινή μας ρουτίνα περιποίησης η αποτριχωτική μηχανή.

Μία από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους αποτρίχωσης στο σπίτι είναι με την αποτριχωτική μηχανή, εναλλακτικό και απαραίτητο εργαλείο εάν θέλουμε να απαλλαγούμε από το άβολο και ορισμένες φορές ακόμα και επίπονο ξυραφάκι. Μερικά από τα οφέλη που θα σας κάνουν να θέλετε να την δοκιμάσετε, περιλαμβάνουν:

Απαλότητα που διαρκεί με αποτριχωτική μηχανή

Με την χρήση αποτριχωτικής μηχανής μπορείτε να αποκτήσετε λεία επιδερμίδα που διαρκεί έως και 4 εβδομάδες. Αυτό συμβαίνει επειδή η αφαίρεση τρίχας από τη ρίζα σημαίνει ότι η τρίχα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αναπτυχθεί από την αφαίρεση με επιφανειακές μεθόδους όπως το ξύρισμα και οι κρέμες. Επιπλέον, όταν η τρίχα τελικά μεγαλώσει θα είναι πιο μαλακή και λεπτή από πριν.

Για πιο αποτελεσματική αποτρίχωση

Ενώ τόσο η χρήση αποτριχωτικής μηχανής όσο και η αποτρίχωση με κερί αφαιρούν τις τρίχες από τη ρίζα, η αποτρίχωση με κερί μπορεί να πιέσει τις τρίχες κολλώντας τις στην επιφάνεια της επιδερμίδας, γεγονός που καθιστά τελικά πιο δύσκολο να ανασηκωθούν και τελικά να αφαιρεθούν. Οι αποτριχωτικές μηχανές με τεχνολογία τσιμπίδας μπορούν να πιάνουν τρίχες τόσο μικρές όσο ένας κόκκος άμμου (0,5 χιλιοστά).

Κάθε φορά λιγότερος πόνος

Με κάθε συνεδρία αποτρίχωσης με αποτριχωτική μηχανή η ενόχληση που μπορεί να αισθανθήκατε την πρώτη φορά, θα μειώνεται αισθητά. Για αυτό εξάλλου, οι αποτριχωτικές μηχανές προσφέρουν μια σχεδόν ανώδυνη εμπειρία με τακτική χρήση.

Λιγότερες τρίχες

Η αποτρίχωση με αποτριχωτική μηχανή βοηθά τις τρίχες να αναπτύσσονται λιγότερα αισθητά. Πιο συγκεκριμένα, καθώς οι τρίχες αφαιρούνται από τη ρίζα, ξαναβγαίνουν με πιο μαλακές, στενότερες άκρες από τις τρίχες που αφαιρούνται με ξυράφι και για αυτό τις αισθάνεστε και είναι πιο απαλές και και πιο λεπτές στην αφή.

Επιπλέον, καθώς οι τρίχες μεγαλώνουν ξανά με διαφορετικές ταχύτητες ανάλογα με τη φάση του κύκλου ανάπτυξης της τρίχας στον οποίο βρίσκονται, υπάρχουν επίσης λιγότερες τρίχες που πρέπει να αφαιρεθούν μετά τις πρώτες συνεδρίες.

Δεν είναι μόνο για τα πόδια σας

Οι αποτριχωτικές συσκευές διατίθενται με διαφορετικά εξαρτήματα, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε. Τα εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ανάλογα με το μέρος που θα επιλέξετε να αποτριχώσετε, όπως το μπικίνι ή οι μασχάλες.

Για πιο ακριβή αποτελέσματα στην περιοχή του προσώπου ή του μπικίνι μπορείτε να επιλέξετε μια συσκευή trimmer που κόβει τις τρίχες πιο κοντά στο δέρμα και είναι σχεδιασμένο για τις πιο λεπτές λεπτομέρειες τόσο του προσώπου όσο και του σώματος.

Φιλική προς την ευαίσθητη επιδερμίδα

Οι αποτριχωτικές μηχανές έχουν σχεδιαστεί για να τραβούν τις τρίχες και όχι την επιδερμίδα. Έτσι υπάρχει ελάχιστη επίδραση στο δέρμα. Για τους αρχάριους, συνιστάται η αποτρίχωση στο μπάνιο, καθώς βοηθά στο άνοιγμα των πόρων για ευκολότερη αποτρίχωση.

Για άμεσα αποτελέσματα

Δεν χρειάζεται προετοιμασία όπως το ξύρισμα ή το να αφήσετε τις τρίχες σας να ξαναβγούν. Η αποτρίχωση με αποτριχωτική μηχανή μπορεί να πιάσει εύκολα τις τρίχες, όσο κοντές κι αν είναι και να σας χαρίσει λείο δέρμα αμέσως που μπορεί να διαρκέσει και για έως τέσσερις εβδομάδες.

Μπορείτε να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε αποτριχωτικές μηχανές ενώ θα την παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα της όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024