
Νεκρά εντοπίστηκαν δύο παιδιά σε σπίτι στη Νέα Ζηλανδία – Ύποπτη μία γυναίκα
Η αστυνομία δήλωσε πως η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο
Έρευνα για διπλή ανθρωποκτονία έχει ξεκινήσει η αστυνομία του Northland, της Νέας Ζηλανδίας μετά τον εντοπισμό δύο νεκρών παιδιών μέσα σε σπίτι.
Το ένα παιδί ήταν ενός έτους και το άλλο τεσσάρων χρονών.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν περίπου στις 7.30 π.μ. σήμερα το πρωί μετά από αναφορές για «προβλήματα σε σπίτι». Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, εντόπισαν τις σορούς των δύο ανηλίκων.
«Η έρευνά μας βρίσκεται ακόμα σε πρώιμα στάδια και επί του παρόντος μιλάμε με ένα άτομο ως μέρος των ερευνών μας. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την κοινότητα Ruakākā σε αυτήν την εύλογα οδυνηρή περίοδο» δήλωσε η ντετέκτιβ Bridget Doell.
Ruakākā homicide investigation: Two children dead, police speak to ‘person of interest. #newzealand ? https://t.co/QDAFkcVXrD
— Rose (@901Lulu) May 15, 2023
«Αν και εκτιμούμε το ευρύτερο ενδιαφέρον για το τι συνέβη, η αστυνομία δεν είναι σε θέση να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σε αυτό το στάδιο», πρόσθεσε η ίδια.
Η Doell δήλωσε επίσης, ότι ενώ οι αστυνομικοί μιλούν με μια γυναίκα ύποπτη για την υπόθεση, η αστυνομία ενδιαφέρεται για οποιαδήποτε πληροφορία έχει κάποιος που βρισκόταν στην περιοχή την ώρα που βρέθηκαν τα παιδιά νεκρά.
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Ο Ντόναλντ Τραμπ, το Ιράν και τα φτερά του Ίκαρου – Μια προσωπική βεντέτα ίσως οδηγεί τις ΗΠΑ στην καταστροφή
- Η Μέγκαν Φοξ «βγάζει γλώσσα» σε χρήστη του Instagram που την κρίνει χωρίς λόγο
- Σε κόντρα ΗΠΑ – Νότια Κορέα για τα… δεδομένα μιας εταιρείας
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- «Εισβολή» κινεζικών αυτοκινήτων στη Μεγάλη Βρετανία


