Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φριχτός θάνατος 12χρονου στην Τουρκία - Επιστάτης τον απήγαγε και τον στραγγάλισε όταν δεν πήρε λύτρα 400.000 ευρώ

Φριχτός θάνατος 12χρονου στην Τουρκία – Επιστάτης τον απήγαγε και τον στραγγάλισε όταν δεν πήρε λύτρα 400.000 ευρώ

Ο 12χρονος Χαλέντ Χαγιακέντ, ήταν γιος χρυσοχόου από τη Συρία και ζούσε με την οικογένειά του στην συνοικία Çiftlikköy της Μερσίνης

Φρίκη έχει προκαλέσει στην Τουρκία η βάναυση δολοφονία, ενός 12χρονου ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής και στραγγαλίστηκε από έναν 43χρονο που ζητούσε λύτρα 400.000 ευρώ, από την οικογένεια του παιδιιού.

Ο 12χρονος Χαλέντ Χαγιακέντ, ο οποίος ήταν γιος κοσμηματοπώλη από τη Συρία και ζούσε με την οικογένειά του στη Μερσίνα, απήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας ενώ έπαιζε στον κήπο της πολυκατοικίας, στην οποία διέμενε. Αμέσως μετά την απαγωγή, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, άγνωστος τηλεφώνησε στην οικογένεια του παιδιού και ζήτησε λύτρα 400.000 ευρώ απειλώντας ότι σε περίπτωση που ενημερωθεί η αστυνομία, θα σκότωνε το αγόρι.

Απίστευτο το θράσος του δολοφόνου – Συμμετείχε στις έρευνες

Ωστόσο, ο χρυσοχόος επικοινώνησε με την αστυνομία. Η αστυνομία, που μετέβη στο σημείο μετά την ειδοποίηση, έκανε έρευνα στο σημείο και εξέτασε τα πλάνα της κάμερας ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν είχε μεταφερθεί από την πολυκατοικία στην οποία διέμενε η οικογένειά του, και εντόπισαν το άψυχο σώμα του παιδιού που απήχθη, τυλιγμένο σε χαλί, σε ένα υπόγειο. Όπως διαπιστώθηκε, αιτία θανάτου του ήταν ο στραγγαλισμός. Η σορός του 12χρονου θάφτηκε μετά τη νεκροψία.

Οι υποψίες στράφηκαν άμεσα στον 43χρονο επιστάτη του κτηρίου ο οποίος ήταν και ο μοναδικός ο οποίος είχε κλειδιά για το υπόγειο ενώ όπως διαπιστώθηκε οι κάμερες στον χώρο αυτό είχαν απενεργοποιηθεί τις ώρες της απαγωγής του 12χρονου Χαλέντ.

Τελικά οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση συνέλαβαν τον Hasan C. τον οποίο κατηγορούν για τη δολοφονία του 12χρονου.

Όπως κατήγγειλε, μάλιστα, ένοικος του κτηρίου ο δολοφόνος είχε το θράσος να συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού.

Πηγή εικόνας: tgrthaber.com

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024