Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές Τουρκία: Έκκληση Κιλιτσντάρογλου στους «ήρωες της δημοκρατίας» - «Μην εγκαταλείπετε ποτέ τις κάλπες, ό,τι κι αν γίνει»

Εκλογές Τουρκία: Έκκληση Κιλιτσντάρογλου στους «ήρωες της δημοκρατίας» – «Μην εγκαταλείπετε ποτέ τις κάλπες, ό,τι κι αν γίνει»

«Η πλήρης και σωστή εκδήλωση της βούλησης του λαού εξαρτάται από την αποφασιστικότητά σας», ανέφερε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Οι κάλπες στην Τουρκία έκλεισαν στις 17:00 σε μία από τις πιο κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις στη γειτονική χώρα. Μάλιστα το αποτέλεσμα ανάμεσα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο κάτι που έχει εδραιώσει τους φόβους για νοθεία.

Αυτό όπως και κάποια περιστατικά όπου κάποιοι ακόμα και αξιωματούχοι επιχείρησαν να ανοίξουν κάλπες κάνει ειδικότερα την αντιπολίτευση να πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει κάποια νοθεία από την πλευρά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία.

Έτσι ο υποψήφιος της συμμαχίας της αντιπολίτευσης και πρόεδρος του κεμαλικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλιτσαντάρογλου έστειλε μήνυμα μέσω του Twitter στους αξιωματούχους που είναι επιφορτισμένοι με τον έλεγχο της διαδικασία να προστατεύσουν με κάθε τρόπο τις κάλπες και να μην τις εγκαταλείψουν.

«Θέλω να απευθύνω έκκληση στους ήρωες της δημοκρατίας μας. Μην εγκαταλείπετε ποτέ τις κάλπες, ό,τι κι αν γίνει, μέχρι να παραδοθεί η τελευταία υπογεγραμμένη έκθεση της κάλπης. Η πλήρης και σωστή εκδήλωση της βούλησης του λαού εξαρτάται από την αποφασιστικότητά σας. Θα δείτε πως θα αξίζει η κούρασή σας».

Στα γραφεία του CHP ο Κιλιτσντάρογλου

Νωρίτερα ο υποψήφιος πρόεδρος της Εθνικής Συμμαχίας μετέβη στα κεντρικά γραφεία του κόμματός του, απ’ όπου θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των προεδρικών και βουλευτικών γενικών εκλογών.

Ο Κιλιτσντάρογλου, πόζαρε στον φακό με κατοίκους της γειτονιάς του στην περιοχή Τσουκούραμπαρα της Άγκυρας και τα παιδιά που συγκεντρώθηκαν μπροστά στο σπίτι του, και μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του, δήλωσε: «Όλα θα πάνε πολύ καλά».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024