Απίθανο ματς στη Νίκαια, με τον Τόσιτς να κρατάει στη Super League τη Λαμία (2-2)!
Παρόλο που προηγήθηκε με 2-0 ο Ιωνικός, στη συνέχεια… αυτοκτόνησε και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Με τη βοήθεια και του κόσμου του, που γέμισε ασφυκτικά το δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης, ο Ιωνικός έδειξε να έχει το πάνω χέρι για την παραμονή.
Ωστόσο, η Λαμία έβγαλε χαρακτήρα και αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, επιστρέφοντας από την… κόλαση του 2-0.
Η εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Τόσιτς την κράτησε στην κατηγορία για έβδομη διαδοχική χρονιά, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον δρόμο για την Super League 2.
Πάνω-κάτω η μπάλα και πολλές οι φάσεις στο θρίλερ της Νίκαιας. Στο 30ο λεπτό, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Βαλεριάνος εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Ελευθεριάδης έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Κοσέλεφ για το 1-0.
Το γκολ του Ελευθεριάδη έδωσε φτερά στα πόδια της ομάδας του Γρηγορίου, που διπλασίασε τα τέρματά της στο 37ο λεπτό. Με ένα ασύλληπτο σουτ, ο Κάνιας, έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 2-0.
Το σκηνικό όμως άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Λαμία να φέρνει… τούμπα την κατάσταση. Ο Βόκολος φρέσκαρε την ομάδα του (Σαραμαντάς και Τόσιτς αντί Αμπάντα και Μαρτίνεθ) και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 53′. Ο Τσιλούλης γύρισε για τον Νούνιες που με ωραία κίνηση, άδειασε τον Τσιγκρίνσκι και με σουτ νίκησε τον Χουτεσιώτη.
Η Λαμία συνέχισε να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 72′ ήρθε η… λύτρωση. Με μια τρομερή εκτέλεση φάουλ, ο Τόσιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη, με την ομάδα της Φθιώτιδας να παραμένει στη Super League.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.