Με μπροστάρηδες τους Κάρι και Γουίγκινς οι Γούοριορς υπέταξαν τους Λέικερς και μείωσαν σε 3-2
Με τους Κάρι και Γουίγκινς να σημειώνουν από 72 πόντους οι Γουόριορς έκαμψαν την αντίσταση των Λέικερς με 121-106 μειώνοντας έτσι σε 3-2 την σειρά. Αγωνία για Ντέιβις.
Με τους Κάρι και Γουίγκινς να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση (72 πόντους μαζί) οι «πολεμιστές» υπέταξαν τους Λέικερς με 121-106 στο Game μειώνοντας έτσι σε 3-2 στη σειρά.
Ο Στεφ Κάρι με 27 πόντους (9 εκ των οποίων στην 4η περίοδο) ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Άντριου Γουίγκινς να προσθέτει 25 πόντους και τον Ντρέιμοντ Γκριν 20 πόντους. Παίκτης-κλειδί πάντως ήταν ο Γκάρι Πέιτον – που ξεκίνησε στην βασική πεντάδα – και είχε 13 πόντους με +25 στο σύστημα +/-, το καλύτερο από κάθε άλλον παίκτη.
Από την άλλη πλευρά για τους Λέικερς οι οποίοι έχουν το μυαλό τους στο Ντέιβις (αποχώρησε με χτύπημα στο κεφάλι) ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε 25 πόντους, ο Ντέιβις 23 πόντους και οι ΝτιΆντζελο Ράσελ και Όστιν Ριβς από 15 πόντους.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
LIVE: Πανσερραϊκός – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Βόλος για την 22η αγωνιστική της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ για την 27η αγωνιστική της Premier League.
LIVE: ΟΦΗ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Παναθηναϊκός για την 22η αγωνιστική της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.