Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύφθηκε το όνομα του γιου της Ριάνα

Αποκαλύφθηκε το όνομα του γιου της Ριάνα

Μετά από έναν χρόνο αποκαλύφθηκε το όνομα του γιου της Ριάνα που το κρατούσε μέχρι σήμερα κρυφό.

Μετά από έναν χρόνο που το κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό η Ριάνα, που διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, αποκαλύφθηκε το όνομα του πρωτότοκου γιου της.

Και το όνομα αυτού… RZA Athelston Mayers. Το όνομα του πρωτότοκου γιου της Ριάνα αποκάλυψε η DailyMail, δημοσιεύοντας αντίγραφο του πιστοποιητιού γέννησής του.

Για το όνομα του γιου της με τον A$AP Rocky, η 35χρονη superstar Ριάνα φέρεται να εμπνεύστηκε από τον ράπερ RZA και το θρυλικό συγκρότημα Wu-Tang Clan.

Ο 53χρονος ράπερ RZA είναι ο ηγέτης της αμερικανικής χιπ-χοπ κολεκτίβας Wu-Tang Clan που δημιουργήθηκε στο Staten Island το 1992.

Η Ριάνα είχε δώσει hints για το όνομα του πρωτότοκου γιου της πολλές φορές μετά τη γέννησή του. Δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε απαθανατιστεί να φορά ρούχα που αντιπροσωπεύουν την Wu-Tang Clan. Η χιπ – χοπ κολεκτίβα αποτελείται από τους RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa και τον Ol’ Dirty B**tard.

Οι θαυμαστές της είχαν πρόσφατα έκαναν υποθέσεις για το όνομά του, εκτιμώντας πως το ζευγάρι ενδεχομένως να διάλεξε το όνομα Noah.

Βάσει του πιστοποιητικού γέννησης, ο RZA πήρε το μεσαίο όνομα του πατέρα του Athelston. Ωστόσο, το μεσαίο όνομα του Rocky έχει προηγουμένως αναφερθεί από πολλά media ως «Athelaston».

Το Athelstan είναι ένα ανδρικό όνομα αγγλικής προέλευσης, που σημαίνει «ευγενής πέτρα».

Το πιστοποιητικό γέννησης αναφέρει επίσης ότι ο RZA γεννήθηκε στο Cedars-Sinai Medical Center στο Λος Άντζελες. Ήταν στις 13 Μαΐου του 2022.

Μία από τις πρόσφατες νύξεις της σούπερ-σταρ σχετικά με το μυστικό όνομα του γιου της ήταν στις 5 Απριλίου, όταν εθεάθη να κουβαλάει το αγοράκι της ενώ φορούσε ένα φαρδύ μαύρο τοπ των Wu-Tang Clan, καθώς την είδαν να φεύγει από ένα γεύμα στο Giorgio Baldi στη Σάντα Μόνικα.

Τα hints της Ριάνα για το όνομα του γιου της

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας στις 12 Αυγούστου του περασμένου έτους, σχεδόν τρεις μήνες μετά τον τοκετό της, είχε εμφανιστεί στη Νέα Υόρκη, φορώντας ένα φαρδύ λευκό μπλουζάκι RZA.


Η έκταση της λατρείας της Rihanna για τον RZA και τους υπόλοιπους Wu-Tang Clan δεν είναι απολύτως ξεκάθαρη.

Ο σύντροφός τη Rocky είναι πάντως σίγουρα θαυμαστής, καθώς στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Raekwon από το ραπ γκρουπ στο «Fly International Luxurious Art» το 2015.

Οι Wu-Tang Clan είναι ένα από τα πιο εμβληματικά ραπ γκρουπ όλων των εποχών, τόσο ως κολεκτίβα όσο και ως σόλο καλλιτέχνες και παραγωγοί.

Ο RZA, με πραγματικό όνομα Robert Fitzgerald Diggs, είναι τα πιο γνωστά μέλη, έχοντας κάνει την παραγωγή των περισσότερων άλμπουμ για το γκρουπ και τα αντίστοιχα μέλη του. Έχει κυκλοφορήσει σόλο μουσική με το όνομα Bobby Digital.

Οι A$AP Mob, η κολεκτίβα στην οποία ανήκει ο Rocky, κέρδισαν επίσης συγκρίσεις με το θρυλικό συγκρότημα χιπ χοπ στην αρχή της ύπαρξής του.

Όπως οι Wu-Tang, το γκρουπ διαθέτει μια σειρά από υψηλού προφίλ βασικά μέλη, μαζί με περιφερειακά μέλη που εμφανίζονται λιγότερο συχνά.

Ο ΡΖΑ είχε βρεθεί πολύ κοντά στο να συνεργαστεί με τη Ριάνα στη μεγάλη οθόνη. Ήλπιζε να κάνει ένα remake του «The Last Dragon» με τη Ριάνα να αναλαμβάνει τον ρόλο της παρουσιάστριας και της τραγουδίστριας. Ένα πρότζεκτ που τελικά δεν υλοποιήθηκε.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024