Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η «υπόθεση Κωσταλέξι» που συγκλόνισε το πανελλήνιο ανεβαίνει στο θέατρο

Η «υπόθεση Κωσταλέξι» που συγκλόνισε το πανελλήνιο ανεβαίνει στο θέατρο

«Προσεγγίζουμε την ιστορία τρυφερά. Η Ελένη είναι ένα πλάσμα που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Δεν πιστεύουμε ότι η οικογένεια το έκανε με δόλο. Είναι η οικογένεια της επαρχίας και του τι θα πει ο κόσμος».

Η Άλκηστις Νικολαΐδη και ο Κωνσταντίνος Μωραΐτης πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Κωσταλέξι» στο θέατρο «Θησείον», που είναι εμπνευσμένη από την υπόθεση της Ελένης που συγκλόνισε το πανελλήνιο και βρέθηκαν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

«Με την ομάδα που έχουμε καταπιανόμαστε με αληθινές ιστορίες. Επιλέξαμε την συγκεκριμένη επειδή θέλουμε να δείξουμε ότι δεν είμαστε κτήματα κανενός και δεν γίνεται να συνεχίσουμε να παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας», ανέφερε αρχικά η Άλκηστις Νικολαΐδη.

Ο Κωνσταντίνος Μωραΐτης παραέχτηκε ότι με αφορμή την παράσταση έχει δεχτεί στα social media απειλητικά μηνύματα απο συγγενείς και πρώην κατοίκους του χωριού επειδή επέλεξαν να ασχοληθούν με την ιστορία της Ελένης και όχι με κάποια άλλη. «Είναι καλό να αποδεχτούμε κάποια πράγματα. Το χωριό ήξερε για την Ελένη και καλύπτε. Μπορεί να κάνουμε κάτι ακούσια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι εγκληματική πράξη» σημειώνει ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης 

Στη συνέχεια, οι δύο ηθοποιοί τόνισαν ότι από τα πρακτικά της δίκης φαίνεται πως τα ρούχα που έβαζαν στην Ελένη τα ξέσκιζε και γι’ αυτό ήταν πάντα γυμνή και αποκάλυψαν ότι τα αδέρφια της αθωώθηκαν, η κοπέλα έμεινε μαζί τους για κάποια χρόνια αλλά εξαφανίστηκε και από το 1998 είναι αγνοούμενη.

«Εγώ υποδύομαι την Ελένη. Στην παράσταση περνάμε από τον πατέρα, στα αδέρφια, στο δικαστήριο που έγινε», σημείωσε η Άλκηστις Νικολαΐδη. «Η παράσταση είναι υβριδική. Έχει στοιχεία και document και physical», συμπλήρωσε η Κωνσταντίνος Μωραΐτης.

Εικόνα από την παράσταση.

«Προσεγγίζουμε την ιστορία τρυφερά. Η Ελένη είναι ένα πλάσμα που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Δεν πιστεύουμε ότι η οικογένεια το έκανε με δόλο. Είναι η οικογένεια της επαρχίας και του τι θα πει ο κόσμος», κατέληξαν.

Το «Κωσταλέξι» παίζεται στο θέατρο «Θησείον» κάθε Παρασκευή και Σάββατο 23:30 και Κυριακή 22:30 και είναι για άνω των 18.

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024