
Με εκπροσώπους της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Πρωτεπιστάτης Γέροντας Χριστοφόρος Ιβηρίτης ευχαρίστησε θερμά τον Αλέξη Τσίπρα για το έργο που έγινε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο Άγιο Όρος και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την Ιερά Κοινότητα το συντομότερο δυνατόν.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα, με τους εκπροσώπους της Ιεράς Κοινότητας, οι οποίοι συνοδεύουν στην Αθήνα την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί», τον Διοικητή του Αγίου Όρους, Αθανάσιο Μαρτίνο και τον Υποδιοικητή Αρίστο Κασμίρογλου.
Πρόσκληση στον Τσίπρα να επισκεφτεί το Άγιο Όρος
Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρωτεπιστάτης Γέροντας Χριστοφόρος Ιβηρίτης ευχαρίστησε θερμά τον Αλέξη Τσίπρα για το έργο που έγινε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο Άγιο Όρος, τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την Ιερά Κοινότητα το συντομότερο δυνατόν και αναφέρθηκε στο έργο των μονών και των ζητημάτων που τις απασχολούν.
Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι το Άγιο Όρος αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι της ελληνικής, ευρωπαϊκής και οικουμενικής πολιτιστικής κληρονομιάς και πνευματικής παρακαταθήκης, επισημαίνοντας τη σταθερή και διαχρονική υποστήριξή του στο έργο που επιτελείται.
- Εκουαδόρ: Διασώθηκαν έξι ανήλικες θύματα trafficking δικτύου συνδεόμενου με υπερορθόδοξη εβραϊκή σέκτα
- Σεισμός 6,1 βαθμών στο Περού – Περίπου τριάντα ελαφριά τραυματίες
- Λίβανος: Βομβαρδισμοί του Ισραήλ σκοτώνουν 19 ανθρώπους, συνεχίζονται οι επιθέσεις σε όλο τον νότο
- Ισχυρός σεισμός 6,1 βαθμών στα νότια του Περού- Τρομακτικά βίντεο
- Κολομβία: Έξι νεκροί σε επίθεση εναντίον ηγέτη κοινότητας υπό κρατική προστασία
- Οι δράστες της επίθεσης στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο, μετέδιδαν σε live streaming – Είχαν ναζιστικά σύμβολα [βίντεο]
