Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θοδωρής Μαραντίνης: Έχασε το δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Θοδωρής Μαραντίνης: Έχασε το δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έχασε το δικαστήριο με τη Σίσσυ Χρηστίδου για συνεπιμέλεια των παιδιών τους. Το unfollow στο Instagram και η διευκρίνιση για Κούγια.

Ήταν τα Χριστούγεννα, όπως αποκαλύπτεται, που ο Θοδωρής Μαραντίνης έχασε το δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη για τη Σίσσυ Χρηστίδου και την κόντρα με τον Αλέξη Κούγια, η Φωτεινή Πετρογιάννη έκανε την αποκάλυψη στο Πρωινό.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο «Πρωινό», έχασε τη συνεπιμέλεια των παιδιών με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Ο frontman των Onirama έχει μάλιστα κάνει και unfollow την πρώην σύζυγό του στο Instagram.

«Η υπόθεση έχει εκδικαστεί και την έχει χάσει τη συνεπιμέλεια ο Θοδωρής Μαραντίνης. Αυτή τη στιγμή η επιμέλεια των παιδιών τους είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Το δικαστήριο έγινε κάπου στα Χριστούγεννα και την έχασε τη συνεπιμέλεια. Προφανώς τα παιδιά περνούν και χρόνο με τον πατέρα τους» σημείωσε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Η επιμέλεια στη Χρηστίδου

«Γίνεται ό,τι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους, ωστόσο συνεπιμέλεια δεν υπάρχει. Για να πάνε π.χ. τα παιδιά με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο εξωτερικό, πρέπει να υπογράψει το επίσημο έγγραφο η Σίσσυ Χρηστίδου» συμπλήρωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Όποιος κερδίζει τη συνεπιμέλεια μοιράζεται και τον χρόνο και τα έξοδα για τα παιδιά. Σταματάς, όπως εξήγησε ο Τάσος Τεργιάκης, να δίνεις μια μεγάλη διατροφή και μοιράζεις το ποσό.

«Άρα οφείλει να καταβάλει διατροφή, να δίνει άδεια η μαμά αν είναι να τα πάει στο εξωτερικό», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μιλώντας και για το πρόβλημα της υγείας του, ο Θοδωρής Μαραντίνης σημείωσε πως όλα πήγαν πολύ καλά μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Σε ό,τι αφορά τον Αλέξη Κούγια, ο Θοδωρής Μαραντίνης σημείωσε πως δεν έχει συναντηθεί με τον γνωστό δικηγόρο.

«Ξέρω ότι κάποια στιγμή για άλλο θέμα έχει μιλήσει με τον πατέρα μου. Για κάποιο δικό του θέμα. Δεν ξέρω μήπως εκεί έγινε κάποια παραξήγηση. Έχω νομική εκπροσώπηση εδώ και πολύ καιρό τον Δημήτρη Δουλιώτη που συνεχίζουμε μαζί», σημείωσε χαρακτηριστικά στις κάμερες ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Το unfollow στη Χρηστίδου

Ερωτηθείς αν τον ενοχλεί που η προσωπική του ζωή βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, ο τραγουδιστής σημείωσε πως η προσωπική του ζωή «έχει πολύ πιο έντονα και άσχημα πράγματα να με ενοχλήσουν παρά κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνω ότι είναι δικό τους και μεταξύ τους και θα το λύσουν. Έχω πολύ πιο σημαντικά και σοβαρά πράγματα να κάνω».

Σημείωσε πως δεν βλέπει την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου καθόλου, αναφέροντας πως δεν βλέπει ιδιαίτερα τηλεόραση. Επιβεβαίωσε και το σχόλιο των δημοσιογράφων πως δεν την ακολουθεί στο Instagram.

«Όλοι είτε χωρισμένοι, είτε όχι θέλουμε το καλό των παιδιών μας. Τώρα, ατυχίες, λάθη και κακές στιγμές θα υπάρξουν, το θέμα είναι πώς θα τις διαχειριστούμε.

Ο σκοπός μου ήταν πάντα να το διαχειριστώ εντός των πυλών και να λυθεί οποιαδήποτε διαφωνία προκύπτει για οποιονδήποτε λόγο και ό,τι κι αν κρύβει από πίσω της να τη διαχειριζόμαστε με τέτοιο τρόπο ώστε να λύνεται και να μην επηρεάζει τα παιδιά.

Κάποιες φορές δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μου και στενοχωριέμαι πολύ» είχε δηλώσει στο «Πρωινό» πριν από μερικές εβδομάδες ο frontman των Onirama Θοδωρής Μαραντίνης.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024