Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θοδωρής Μαραντίνης: «Υπερέβαλλα στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών γιατί παρασύρθηκα»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Υπερέβαλλα στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών γιατί παρασύρθηκα»

Ο ταργπυδιστής παρταδέχεται πως αρκετές φορές έχει χειριστεί λάθος τη δημοσιότητα.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη» ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο τραγουδιστής άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τη σημαντικότερα γεγονότα στη ζωή του, την απόκτηση των παιδιών του και την δημιουργία του συγκροτήματος Onirama.

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι υπερέβαλλε στην έκθεση προσωπικών του στιγμών. «Η δεκαετία των 00’s μου έχει στιγματίσει τη ζωή γιατί δημιουργήθηκε το συγκρότημα και η επόμενη γιατί απέκτησα τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι 10 και 15 ετών. Υπάρχει κάποιο χάσμα γενεών άλλα είναι και όμορφο. Οι μπαμπάδες είναι πιο κοντά στα παιδιά», είπε.

Ο ίδιος ανέφερε πως είναι πολύ φυσιολογικό κάποιες στιγμές να υπάρχει ένταση στα μέλη του συγκροτήματος και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον.

«Είναι απαραίτητο το ‘υπερεγώ’ σε έναν καλλιτέχνη, άλλα θα πρέπει να το ελέγχει. Είναι σαν ‘αγρίμι’ με το οποίο πρέπει να συμφιλιωθείς για να μην σε φάει. Ποτέ δεν ένιωσα έπαρση, αλλά είχα μια σιγουριά ότι θα συνεχίζουν οι επιτυχίες», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Το συγκρότημα σε επαναφέρει στην ισορροπία όταν πας να θεωρήσεις κάτι δεδομένο. Με ενοχλεί όταν βλέπω καλλιτέχνες που γίνονται καρικατούρες και δεν καταλαβαίνουν πότε να σταματήσουν. Είναι μεγάλη αγωνιά για μένα το να ξέρω πότε θα σταματήσω».

Ο τραγουδιστής δήλωσε επίσης πως αρκετές φορές έχει χειριστεί λάθος τη δημοσιότητα. «Είχα συστολή απέναντι στα Μέσα και αυτό φαινόταν σαν σνομπισμός. Κάποια στιγμή υπερέβαλλα στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών γιατί παρασύρθηκα. Πλέον δεν μου αρέσει και ξέρω ότι μπορείς να το διαφυλάξεις».

Στις 22 Μαρτίου τo θέατρο «Παλλάς» υποδέχεται τους Onirama με special guest τον Γιάννη Κότσιρα και φιλική συμμετοχή του Αντώνη Μιτζέλου. Παράλληλα, το συγκρότημα συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του κάθε Τρίτη στο Rock & Roll στο Κολωνάκι.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024