Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θοδωρής Μαραντίνης: Πήρε δάνειο για να δώσει τη διατροφή στη Σίσσυ Χρηστίδου

Θοδωρής Μαραντίνης: Πήρε δάνειο για να δώσει τη διατροφή στη Σίσσυ Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης κατέφυγε στη λύση του δανείου για τη διατροφή στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Αποκαλύπτοντας ότι πήρε δάνειο για να δώσει τη διατροφή στη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης σημείωσε ότι είναι στενάχωρο το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα.

Εύχεται να υπήρχε καλύτερη διάθεση και να μη χρειαζόταν να φτάσουν στα δικαστήρια με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Εκτιμά ότι θα πρέπει να κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του. Αλλά και να συμβουλευτεί πιο σωστά τον εαυτό του και τους γύρω του.

Ο διάσημος τραγουδιστής αθωώθηκε μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού για τη διατροφή, επισημαίνοντας πως θα ήταν καλό να ξεμπερδεύουν με όλα αυτά. «Μακάρι να υπήρχε και λίγο καλύτερη διάθεση και να μη χρειαζόταν να φτάσουμε ως εδώ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Σίγουρα δεν μπορεί να είναι ευχάριστο κάτι τέτοιο, είναι πολύ στενάχωρο πώς έχει εξελιχθεί, πώς έχει πάει όλο αυτό το πράγμα. Αλλά η ζωή τα φέρνει καμιά φορά αυτά. Αφορούσε ένα χρηματικό ποσό στο οποίο είχα δεσμευτεί έτσι κι αλλιώς από πριν ότι θα αποπληρώσω. Αυτό λύθηκε. Υπάρχουν τρόποι, υπάρχουν δάνεια, μπορείς να πάρεις και να αποφύγεις όλο αυτό. Οπότε, όπως είχα δεσμευτεί το κανόνισα. Οπότε πλέον αθωώθηκα, όπως ήταν και φυσικό.

Ήταν λίγο στενάχωρο όλο αυτό που έχει συμβεί. Χαίρομαι που αν μη τι άλλο τελειώνει καλά κι έχω αθωωθεί από όλο αυτό. Ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και να συμβουλευτεί ίσως πιο σωστά τον εαυτό του και τους γύρω του, ώστε ό,τι διαφορές αν υπάρξουν και να προκύψουν να αφορούν την πραγματικότητα και να είναι μέσα από το πρίσμα της αγάπης, της οικογένειας που έτσι κι αλλιώς υπάρχει ακόμα και το καλό των παιδιών. Το θέμα είναι να ξεμπερδεύουμε, να τελειώνουμε, υπάρχουν τρόποι. Μακάρι να υπήρχε και λίγο καλύτερη διάθεση και να μη χρειαζόταν να φτάσουμε ως εδώ», εξομολογείται ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Το πρόβλημα υγείας και οι μέρες με τα παιδιά

«Θα είναι ένα ιδιαίτερο Πάσχα γιατί ένα προβληματάκι υγείας που με ταλαιπωρεί εδώ και τέσσερα χρόνια, πρέπει να το φτιάξω επιτέλους. Θα κάνω μια επέμβαση και ευελπιστώ να είμαι σε καλή φάση ανάρρωσης. Την επόμενη εβδομάδα μετά το Πάσχα θα αναρρώσω με τα παιδιά μου».

Με τα δημοσιεύματα να θέλουν τον τραγουδιστή να ενδιαφέρεται για κάποια εκπομπή στην τηλεόραση, ο Θοδωρής Μαραντίνης σημείωσε πως οτιδήποτε μουσικό θα ήταν κάτι που θα μπορούσε να υπηρετήσει.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024