Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίσσυ Χρηστίδου για συνεπιμέλεια: «Εγώ όταν χώρισα του είπα, πόσες μέρες θέλεις τα παιδιά; Πάρ' τα»

Σίσσυ Χρηστίδου για συνεπιμέλεια: «Εγώ όταν χώρισα του είπα, πόσες μέρες θέλεις τα παιδιά; Πάρ’ τα»

Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε την τοποθέτηση της Τζίνας Αλιμόνου

H Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε με ποιο τρόπο χειρίστηκε την επιμέλεια των παιδιών της όταν χώρισε με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Η παρουσιάστρια με αφορμή τις δηλώσεις της Τζίνας Αλιμόνου για την συνεπιμέλεια έκανε μια προσωπική εξομολόγηση.

Διαβάστε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: «Βγαίνεις και λες…» – Εξερράγη στον αέρα της εκπομπής της

«Με βρίσκει σύμφωνη στα περισσότερα, δεν το συζητάω. Μη με κοιτάτε… Μπορεί ο καθένας να λέει τη γνώμη του, εγώ δεν ενοχλώ. Η συνεπιμέλεια θα έπρεπε κανονικά να έχουν τα παιδιά το σπίτι τους και να πηγαινοέρχονται οι γονείς. Γιατί η συνεπιμέλεια αφορά τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των γονιών. Όταν κοιτάς τα δικαιώματα των παιδιών δεν σε νοιάζουν τα χρόνια.

»Σε ένα ιδανικό πλαίσιο έτσι πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται. Να έχουν τα παιδιά το σπίτι τους και οι γονείς τους να κόβουν τον λαιμό τους. Επειδή υπάρχουν και περιπτώσεις γονεϊκής αποξένωσης που δεν μπορώ να τις διανοηθώ, υπάρχουν και μπαμπάδες που θέλουν την συνεπιμέλεια για άλλους λόγους και όχι γιατί πραγματικά θέλουν τα παιδιά τους. Το πρόβλημα στη χώρα μας είναι ότι δεν έχουμε εξειδικευμένα δικαστήρια και δικαστές για οικογενειακό δίκαιο. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Αν ο πατέρας δεν έχει τη διάθεση να ασχοληθεί και να κάνει πράγματα με το παιδί του… Η συνεπιμέλεια θέλει συνεργασία, αν εμείς διαφωνούμε για το παιδί αν θα βάλει σιδεράκια ή όχι, πρέπει κάποιος να αποφασίσει. Υπάρχουν γονείς που εργαλειοποιούν τα παιδιά. Η μαμά δεν θα βάλει ποτέ τα παιδιά κάτω από τον εαυτό της. Στη συνεπιμέλεια πολλές φορές μιλάμε σαν να είναι περιουσιακό στοιχείο, μαζί το κάναμε μισό μισό. Δεν το τραβάς δεξιά και αριστερά.

»Εγώ όταν χώρισα του είπα, πόσες μέρες θέλεις τα παιδιά; Πάρτα. Δεν έκατσα εγώ να κάνω αυτό το ζύγισμα. Ας μη μπούμε σε προσωπικό, δε θέλω να μιλήσω για μένα. Μπορεί να είναι και ένας πατέρας πολύ καλύτερος, σαν δέκα μάνες. Όμως πρέπει να μπει το συμφέρον του παιδιού μπροστά. Και αυτό το συμφέρον ένα δικαστήριο πρέπει να το αξιολογήσει με προσοχή. Η ιδανική συνήθη αν το παιδί ήταν πάνω από όλα, θα ήταν το παιδί να έχει το σπίτι του. Θέλεις συνεπιμέλεια; Να πηγαινοέρχονται οι γονείς. Αυτή είναι η γνώμη μου» είπε, μεταξύ άλλων, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκαν στα δικαστήρια, καθώς ο τραγουδιστής ζήτησε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του, από την πρώην σύζυγό του.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024