Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για την σεξουαλική κακοποίηση 19χρονου στην «Κιβωτό του Κόσμου», καθώς και για τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό και ψυχολογική βία στα παιδιά.
Το πρωί του Σαββάτου, η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ασχολήθηκε με την εν λόγω υπόθεση, με την Σίσσυ Χρηστίδου μάλιστα, να ξεσπά άσχημα στο άκουσμα των δηλώσεων του πάτερ Αντώνιου και της πρεσβυτέρας του.
Ο πάτερ Αντώνιος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι όλο αυτό γίνεται ως εκδίκηση από τον 19χρονο, ένας ισχυρισμός που έφερε τεράστια ένταση στο πλατό της πρωινής εκπομπής.
Το ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου
«Όταν είσαι στη θέση αυτών των ανθρώπων και έρχεται το παιδί σου και σου λέει ότι του έχει συμβεί αυτό. Εσύ αντί να πεις θα το ψάξω, θα γυρίσω τη δομή ανάποδα να βρω ποιος σου έκανε αυτό το πράγμα, βγες και λες χωρίς καμία έρευνα ότι το έκανε με κακία, με δόλο και για εκδίκηση για την αγάπη που του δώσαμε;» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.
«Πώς υπάρχει αυτή η σιγουριά; Γιατί δεν στέκεται δίπλα στο παιδί σου; Εάν έρθει το παιδί μου και μου πει κάτι θα πω ‘πωπω τι κακία;’ . Δεν θα φέρω τον κόσμο ανάποδα;» συμπλήρωσε εμφναώς ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).