Τέμπη: Συναυλία διοργανώνουν συγγενείς των θυμάτων – Θα ακουστούν τραγούδια της αείμνηστης Φραντζέσκας
Στη συναυλία που θα γίνει στο ανοιχτό χώρο του Μύλου, θα συμμετέχουν τοπικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.
Μια μεγάλη συναυλία στην μνήμη των θυμάτων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ετοιμάζουν συγγενείς επιβατών που έχασαν την ζωή τους αλλά και οικογένειες τραυματιών.
Η συναυλία προγραμματίζεται για τις 17 Μαΐου στον χώρο του Μύλου στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση που διοργανώνουν οι συγγενείς των ανθρώπων που χάθηκαν άδικα το βράδυ της 28ης Φλεβάρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συναυλία που θα γίνει στο ανοιχτό χώρο του Μύλου, θα συμμετέχουν τοπικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.
Για φιλανθρωπικό σκοπό
Η συναυλία είναι ακόμη υπό διαμόρφωση και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει και η σχετική αφίσα.
Τη συναυλία θα ανοίξει θα ανοίξει ο πατέρας της Φραντζέσκα Μπέζα, με το τραγούδι που τραγουδούσαν μαζί.
Η συναυλία θα έχει είσοδο 5 ευρώ και τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στη «Λάμψη».
- ΠΑΣΟΚ: Το παρασκήνιο της διάσπασης της ΠΑΣΚΕ με φόντο την υπόθεση Παναγόπουλου
- Καιρός: Δύο κύματα κακοκαιρίας την Τσικνοπέμπτη – Πότε θα ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα
- Ηράκλειο: Άγρια δολοφονία 40χρονου για τα μάτια μιας γυναίκας – Τον μαχαίρωσαν και τον άφησαν αβοήθητο
- Sing for Greece 2026: Αυτοί είναι οι 7 που πέρασαν στον τελικό – Όλα όσα έγιναν στον Α’ Ημιτελικό
- Η πόρτα στα κλαμπ του Λονδίνου, ο στρίπερ Χάρι Πότερ και αλκοόλ απ’τα «μάτια» – Η άλλη ζωή της Μάργκο Ρόμπι
- Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική – Πού σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις
