Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πικέ πιάστηκε στα χέρια με τον αδερφό της Σακίρα

Ο Πικέ πιάστηκε στα χέρια με τον αδερφό της Σακίρα

Ήταν στην πρώτη επίσκεψη του Ζεράρ Πικέ στο Μαϊάμι για να δει τα παιδιά τους με τη Σακίρα που άναψαν τα αίματα. Επέμβαση της αστυνομίας για να τους χωρίσουν.

Με τη Σακίρα να έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο Μαϊάμι με τα παιδιά της, οι διαμάχες με τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ δεν έχουν τελειωμό.

Ήταν στην πρώτη επίσκεψη του Ζεράρ Πικέ στο Μαϊάμι για να δει τα παιδιά τους με τη Σακίρα που άναψαν τα αίματα. Ο Ζεράρ Πικέ και ο αδερφός της Σακίρα, Τονίνο Μεμπάρακ, φέρονται να πιάστηκαν στα χέρια.

Ο καβγάς ανάμεσα στον Ζεράρ Πικέ και τον αδερφό της Σακίρα φέρεται να ξεκίνησε με αφορμή τη διαμάχη του με την τραγουδίστρια για τη φροντίδα του Milan και του Sasha. Η κόντρα είχε ως αποτέλεσμα να μπει στη μέση ο Τονίνο για να υπερασπιστεί την αδερφή του.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, όταν ο Ζεράρ Πικέ ζήτησε να έχει τα παιδιά τους για 10 συνεχόμενες ημέρες. Η Σακίρα τότε του εξήγησε πως έχει το δικαίωμα να περνά μαζί τους μόνο 10 ημέρες τον μήνα. Κάτι που έβγαλε εκτός εαυτού τον Ζεράρ Πικέ.

«Πιάστηκαν στα χέρια, τους χώρισε η αστυνομία»

Όταν είδε τι συνέβη ο αδερφός της Σακίρα, ήρθε αντιμέτωπος με τον πρώην κουνιάδο του. Η άφιξη του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα δεν ήταν αρμονική. Σε ρεπορτάζ της εκπομπής La Mesa Caliente, στο Telemundo, έγινε αναφορά στον καβγά. Σημείωσαν μάλιστα πως ο αδερφός της Σακίρα πιάστηκε στα χέρια με τον Ζερά Πικέ.

«Η Σακίρα είχε έναν έντονο καβγά με τον Ζεράρ Πικέ. Έγινε τόσο βίαιος που ο Τονίνο χρειάστηκε να παρέμβει για να υπερασπιστεί την αδερφή του. Σύμφωνα με τις φήμες, έπρεπε να επέμβει η αστυνομία για να τους σταματήσει» σχολίασε η Ισπανίδα δημοσιογράφος Veronica Bastos.

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Μέχρι στιγμής, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει σχολιάσει τα δημοσιεύματα. Οι μόνες φωτογραφίες του Ζεράρ Πικέ από την επίσκεψή του στο Μαϊάμι είναι από θαυμαστές του που τον αναγνώρισαν στον δρόμο. Οι κάμερες κατέγραψαν τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα σε εστιατόριο στο South Beach με τα παιδιά του.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024