Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πικέ για τους θαυμαστές της Σακίρα: «Άνθρωποι χωρίς ζωή» - Η σπόντα της για την Κλάρα Κία

Ο Πικέ για τους θαυμαστές της Σακίρα: «Άνθρωποι χωρίς ζωή» – Η σπόντα της για την Κλάρα Κία

Χωρίς τέλος ο πόλεμος ανάμεσα στη Σακίρα και τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ.

Από τον χωρισμός τους το καλοκαίρι του 2022, Ζεράρ Πικέ και Σακίρα δεν έχουν σταματήσει να μας απασχολούν με την κόντρα ανάμεσά τους. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι διασταυρώνει σε κάθε ευκαιρία τα ξίφη του, με τη νέα σύντροφο του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Κλάρα Κία, να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της.

Ο Ζεράρ Πικέ εξέφρασε σε πρόσφατη συνέντευξή του την απογοήτευσή του τόσο για την πρώην σύντροφό του Σακίρα όσο και για τους θαυμαστές της. Έχει γίνει άλλωστε στόχος των θαυμαστών της από τον Ιούνιο του 2022 που έγινε γνωστός ο χωρισμός τους.

Αναφέρθηκε στα οργισμένα σχόλια που του αφήνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι θαυμαστές της τραγουδίστριας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής μάλιστα έκανε λόγο για «ανθρώπους χωρίς ζωή». Με την αναφορά του στην καταγωγή της Σακίρα, υπονόησε ότι και οι θαυμαστές της προφανώς είναι ιδαίτερα παθιασμένοι.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με αυτό που είναι η κοινωνία. Η πρώην μου λοιπόν είναι Λατινοαμερικάνα. Δεν ξέρετε τι μου λένε στα social media οι θαυμαστές της. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ζωή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πικέ.

Η απάντηση Σακίρα στον Πικέ

Σε απάντηση στα σχόλια του Πικέ, η Σακίρα δημοσίευσε ένα tweet στα ισπανικά. Δηλώνοντας έτσι περήφανη όχι μόνο για το ότι είναι Λατινοαμερικάνα αλλά και για την «παθιασμένη», όπως τη χαρακτήρισε ο Πικέ, υποστήριξη των θαυμαστών της.

«Εγκαταστάθηκα στη Βαρκελώνη για να προσφέρω στα παιδιά μου σταθερότητα. Την ίδια σταθερότητα που αναζητούμε τώρα σε μια άλλη γωνιά του κόσμου. Με την οικογένεια, τους φίλους και τη θάλασσα. Σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην αναζήτηση της ευτυχίας τους.

Ευχαριστώ όλους εσάς που σερφάρατε σε τόσα πολλά κύματα μαζί μου εκεί στη Βαρκελώνη. Την πόλη όπου έμαθα ότι η φιλία είναι αναμφίβολα μεγαλύτερη από την αγάπη. Ευχαριστώ όλους όσοι μου έφτιαξαν τη διάθεση, στέγνωσαν τα δάκρυά μου, με ενέπνευσαν και με έκαναν να ωριμάσω.

Ευχαριστώ το ισπανικό κοινό μου που με στήριξε πάντα με τη στοργή και την αφοσίωσή του», έγραψε χαρακτηριστικά στα ισπανικά η Σακίρα. Μια γυναίκα που ένιωσε θιγμένη από τις δηλώσεις του Πικέ έκανε το δικό της σχόλιο στη φωτογραφία του με την Κλάρα Κία.

«Εμείς οι Λατινοαμερικάνοι είμαστε πιστοί, κάτι που σας λείπει. Δεν είναι μόνο το να «έχεις ζωή», πρέπει να ξέρεις και πώς να τη χρησιμοποιείς» του έγραψε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Η σπόντα της Σακίρα για την Κλάρα Κία

Θα μπορούσε κάποιος στον πόλεμο ανάμεσα στο ζευγάρι να χαρακτηρίσει παράπλευρη απώλεια τη νέα σύντροφο του πρώην ποδοσφαιριστή Κλάρα Κία.

Ήταν πριν από πέντε ημέρες που η Σακίρα ανέβασε μια φωτογραφία της, γράφοντας μόνο «Chiaroscuro» ως λεζάντα. Στη φωτογραφία που ανέβασε η Σακίρα το μισό της πρόσωπο φωτίζεται από τον ήλιο, ενώ το υπόλοιπο καλύπτεται από τη σκιά.

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Η λέξη «Chiaroscuro», όπως σχολιάζει κάποιος στην ανάρτησή της, χρησιμοποιείται ως τεχνική στη ζωγραφική για να αναδειχθούν μορφές σε ένα αμυδρά φωτισμένο φόντο. «Αυτή η φωτογραφία είναι επηρεασμένη από αυτή τη μέθοδο. Αμφιβάλλω αν είναι «τραυματισμένη». Απλά της αρέσει να βλέπει τον κόσμο να καίγεται. Άλλωστε αυτή η είδηση έχει γίνει ήδη trend», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Οι περισσότεροι όμως ερμηνεύουν τη λέξη που επέλεξε η Σακίρα ως σπόντα για την Κλάρα Κία, τη νέα σύντροφο του Ζεράρ Πικέ. Η νέα της ανάρτηση προκάλεσε φυσικά ποικίλα σχόλια, με ορισμένους να την υποστηρίζουν και άλλους να την καλούν να σταματήσει να εστιάζει στη νέα σύντροφο του πρώην της. «Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω τον Πικέ πραγματικά» ήταν ένα από τα αμέτρητα σχόλια που έκαναν κάτω από την αναρτησή της.

Βρέθηκαν, ωστόσο, και αρκετοί να υποστηρίξουν την τραγουδίστρια, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται για υπαινιγμό και πως δεν έχει κανένα λόγο η Σακίρα να υποφέρει για την Κλάρα Κία.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024