Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Για όλα φταίει ο Εμπαπέ»

«Για όλα φταίει ο Εμπαπέ»

Ο παλιός άσος του Παναθηναϊκού, Σϊντνεϊ Γκοβού, εξήγησε ποιο είναι το πρόβλημα της Παρί ΣΖ.

Ο γνώριμός μας από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, Σίντνεϊ Γκοβού, θεωρεί ότι ο Κιλιαν Εμπαπε είναι η πηγή των περισσότερων προβλημάτων της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ΠΣΖ κάνει μια πολύ μέτρια σεζόν και δεν είναι καν σίγουρο ότι θα τη σώσει με τον τίτλο του πρωταθλήματος. Η ήττα από τη Λοριάν την Κυριακή (1-3) έθεσε τα πάντα υπό αμφισβήτηση.

Σε αυτή την κρίση, ο μόνος που μέχρι στιγμής έχει διαφύγει συνεχώς από την κριτική είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ. Μέχρι και ο Μέσι τιμωρήθηκε, αλλά ο νεαρός Γάλλος είναι στο απυρόβλητο.

Ο Γκοβού που έχει γράψει τη δική του ιστορία με την Εθνική Γαλλίας και τη Λιόν, τόνισε ότι ο σταρ της παριζιάνικης ομάδας είναι βο ασικός υπεύθυνος για τα δεινά του συλλόγου επειδή του έδωσαν ανεξέλεγκτη εξουσία.

«Ο Εμπαπέ έχει χάσει το μέτρο. Δεν μπορεί ένας παίκτης να έχει τόση δύναμη σε έναν σύλλογο. Δεν είναι δυνατόν. Γιατί εκεί υπάρχουν κι άλλοι καλοί ποδοσφαιριστές. Κάποια στιγμή, στο τέλος της σεζόν, κανείς δεν θα είναι στο πλευρό του.

Από τότε που αποκλείστηκαν από το Champions League, τα παράτησαν όλοι τους. Τα έβαλαν με τον προπονητή για μια ακόμη φορά, ενώ του επιβάλλουν ποιος πρέπει να παίξει και ποιος όχι.

Είναι στο DNA αυτού του συλλόγου. Αγοράζουν μεγάλα αστέρια και στην ουσία δεν γίνεται τίποτα. Ο Εμπαπέ φαίνεται μόνο, αλλά δεν είναι σοβαρή εικόνα για μια τέτοια ομάδα. Χρειάζονται αποφάσεις για το μέλλον. Θέλει όμως πραγματικά ο σύλλογος να αλλάξει; Υπάρχουν πάρα πολλοί μέτριοι παίκτες που πληρώνονται υπερβολικά από την Παρί. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό. Η Παρί έχει χάσει τον δρόμο της», τόνισε ο 43χρονος σήμερα Γκοβού.

Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία…

Sports in

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics+vid)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024