Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μην ανοιγοκλείνετε τα μάτια όταν παίζει ο Μέσι»

«Μην ανοιγοκλείνετε τα μάτια όταν παίζει ο Μέσι»

Ο Ρότζερ Φέντερερ γράφει για τον σπουδαίο Αργεντινό που συμπεριλήφθηκε στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο από το περιοδικό Time, όπως επίσης ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Στην ετήσια λίστα του περιοδικού Time με τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους του 2023 συμπεριλήφθηκε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Κιλιάν Εμπαπέ, κορυφαίος querterback Πάτρικ Μαχόουμς, η καλύτερη σκιέρ Μικαέλα Σίφριν και το νούμερο ένα στο γυναικείο τένις Ιγκα Σφιόντεκ είναι οι άλλοι αθλητές που επιλέχθηκαν από το Time.

Η ιδιαιτερότητα στην περίπτωση του αρχηγού της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αργεντινής είναι πως το πορτρέτο του στο περιοδικό το σκιαγραφεί ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές που έπαιξαν τένις, ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο νικητής είκοσι γκραν σλαμ γράφει χαρακτηριστικά: «Αυτό που ξεχωρίζει για μένα στον 35χρονο Μέσι είναι το σταθερό μεγαλείο του τόσα χρόνια. Είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθεί και στη συνέχεια να διατηρηθεί. Ντριμπλάρει σαν μάγος και οι πάσες του ακριβείας είναι σαν έργα τέχνης. Η επίγνωση και η προσμονή του είναι σχεδόν ακατανόητες».

Σημειώνει επίσης πως «μεγαλώνοντας ο Ντιέγκο Μαραντόνα και ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα ήταν οι αγαπημένοι μου παίκτες της Αργεντινής. Είχα την τύχη να τους γνωρίσω και τους δύο. Με ενέπνευσαν. Τώρα ο Μέσι μπορεί να εμπνεύσει τις μελλοντικές γενιές. Μπορώ μόνο να ελπίζω ότι θα δούμε τη μοναδική δημιουργικότητα και καλλιτεχνία του για λίγο ακόμα. Μην ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας πολύ συχνά ενώ ο Μέσι παίζει στο γήπεδο. Μπορεί να χάσετε κάτι απίστευτο από τον άνθρωπο της στιγμής. Ευχαριστώ Λέο».

Τον Φεβρουάριο του 2012 το Time είχε φιλοξενήσει στο εξώφυλλο του το Λιονέλ Μέσι υπό τον τίτλο Βασιλιάς Μέσι. Στον πλάγιο σημείωνε: «Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου-ίσως και όλων των εποχών. Τότε γιατί οι συμπατριώτες του δεν τον αγαπούν;». Πράγματι, οι Αργεντινοί δεν τον αγαπούν, τον λατρεύουν.

Στη λίστα με τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο έχουν συμπεριληφθεί επίσης ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο εκ των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο Ελον Μασκ, η Μπιγιονσέ, η Μπέλα Χαντίντ, ακόμα και ο influencer MrBeast με τους 145,2 εκατ. ακολούθους.

Sports in

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει αλλαγές με Λαμία ο Μεντιλίμπαρ

Ο Χσσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τα παιχνίδια με Λαμία και Άστον Βίλα που ακολουθούν και προανήγγειλε αλλαγές στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024