Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κόπηκε η εκπομπή «The Late Late Show» του J. Corden μετά από 8 χρόνια λόγω χαμηλών κερδών

Κόπηκε η εκπομπή «The Late Late Show» του J. Corden μετά από 8 χρόνια λόγω χαμηλών κερδών

Σύμφωνα με το κανάλι CBS τα καθαρά κέρδη της εκπομπής επισκιάζονταν από τα υπέρογκα έξοδα

Έπεσε η αυλαία ύστερα από 8 χρόνια πετυχημένης πορείας για την εκπομπή «Τhe late late show» με οικοδεσπότη τον James Corden.

Η εκπομπή πέρα από τους λαμπερούς προσκεκλημμένους έγινε ευρέως γνωστή και αγαπητή από τα carpool caraoke, όπου ο Corden υποδεχόταν στο αυτοκίνητό του αστέρες του Hollywood και της μουσικής βιομηχανίας, βάζοντάς τους να τραγουδάνε διάφορα γνωστά κομμάτια, ενώ τους έπαιρνε συνέντευξη.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Los Angeles Magazine, τα καθαρά κέρδη της εκπομπής, που ήταν κάτω από 45 εκατομμύρια δολάρια, επισκιάζονταν από τα έξοδα παραγωγής της, ύψους 60 έως 65 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ως αποτέλεσμα, η εκπομπή είχε γίνει «εξαιρετικά ασύμφορη» και «απλά δεν ήταν βιώσιμη», με το CBS να μην μπορεί να συνεχίσει να πληρώνει τον Βρετανό παρουσιαστή. Ο Corden θα αντιμετώπιζε είτε σημαντικές περικοπές μισθών είτε μειώσεις προσωπικού, αν συνέχιζε ως παρουσιαστής.

Το τέλος μίας εποχής

Η τελευταία εκπομπή του Corden ήταν μια εκδήλωση γεμάτη αστέρια με εμφανίσεις του Τομ Κρουζ, της τραγουδίστριας Αντέλ, του Γουιλ Φέρελ και του Χάρι Στάιλς. Το CBS κλείνει το «The Late Late Show» μετά από σχεδόν 30 χρόνια.

Η αποχώρηση του παρουσιαστή ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2022, με δημοσίευμα του Deadline να αναφέρει ότι είχε επεκτείνει το συμβόλαιό του με το CBS για έναν ακόμη χρόνο, σηματοδοτώντας το τέλος της οκταετούς θητείας του ως παρουσιαστή. Τότε, ο Κόρντεν δήλωσε ότι είχε πάρει μια «πραγματικά δύσκολη απόφαση να φύγει» και τα στελέχη του CBS φέρονται να έκαναν αρκετές προσπάθειες να τον πείσουν να παραμείνει.

Το 2019, το Variety ανέφερε ότι ο Corden κέρδιζε μεταξύ 4 και 5 εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια του πρώτου του συμβολαίου με το CBS, με την αμοιβή του να αυξάνεται καθώς η δημοτικότητα του προγράμματος αυξανόταν.

Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο επεισόδιο συγκέντρωσε μέσο όρο τηλεθέασης 1,43 εκατομμύρια θεατές, μια αύξηση 77% σε σύγκριση με τον μέσο όρο της σεζόν, το CBS έκρινε ότι οι οικονομικοί αγώνες της εκπομπής δεν ήταν βιώσιμοι. Η απώλεια του «The Late Late Show» σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής για το δίκτυο, το οποίο θα πρέπει να βρει ένα νέο late-night format για να καλύψει το κενό.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024