Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζέιμς Κόρντεν «τρώει πόρτα» από διάσημο εστιατόριο στη Νέα Υόρκη - «Μικροσκοπικός, κρετίνος υπάνθρωπος»

Ο Τζέιμς Κόρντεν «τρώει πόρτα» από διάσημο εστιατόριο στη Νέα Υόρκη – «Μικροσκοπικός, κρετίνος υπάνθρωπος»

Το εστιατόριο Balthazar, το οποίο είναι φωλιά διασημοτήτων, δήλωσε ότι ο κωμικός ήταν ο «πιο κακοποιητικός πελάτης» του.

Το Balthazar, ένα ιστορικό στέκι για διασημότητες και ισχυρούς παράγοντες της Νέας Υόρκης, απαγόρευσε, για λίγο, την είσοδο στον κωμικό Τζέιμς Κόρντεν αφού έβρισε τους υπαλλήλους σε πολλές περιπτώσεις, δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, αποκαλώντας τον «μικροσκοπικό, κρετίνο υπάνθρωπο» και «τον πιο κακοποιητικό πελάτη» στην ιστορία του Balthazar.

Ο Kιθ ΜακΝέιλι, ιδιοκτήτης του Balthazar και άλλων δημοφιλών εστιατορίων της Νέας Υόρκης, δήλωσε σε ανάρτησή του στο Instagram τη Δευτέρα ότι δεν απαγορεύει την εξυπηρέτηση σε κάποιον – αλλά ότι ο Κόρντεν το είχε κερδίσει μετά από δύο περιστατικά κατά τα οποία κακομεταχειρίστηκε τους εργαζόμενους στο γαλλικό εστιατόριο.

Τον Ιούνιο ο Κόρντεν απαίτησε να έρθει ένας γύρος ποτών «αυτό το δευτερόλεπτο» και να αποζημιωθεί για τα προηγούμενα ποτά του επειδή είχε βρει μια τρίχα στο φαγητό του – αφού είχε τελειώσει, όμως, το κυρίως πιάτο του. Ο Κόρντεν ήταν «εξαιρετικά κακός» με τον διευθυντή, είπε ο ΜακΝέιλι.

Σε μια άλλη περίπτωση αυτόν τον μήνα, ο Κόρντεν ήρθε στο εστιατόριο με τη σύζυγό του για brunch και παραπονέθηκε στον σερβιτόρο τους ότι υπήρχε «λίγο ασπράδι» στην ομελέτα της αποκλειστικά με κρόκο αυγού, είπε ο ΜακΝέιλι. Το πιάτο ξαναφτιάχτηκε αλλά στάλθηκε με λάθος συνοδευτικό – πατάτες τηγανιτές αντί για σαλάτα – το οποίο προφανώς ήταν η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Κόρντεν.

«Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! Δεν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας!» φώναζε ο Κόρντεν στον σερβιτόρο, σύμφωνα με τον ΜακΝέιλι, ο οποίος επικαλείται μια αναφορά του διευθυντή από το περιστατικό.

«Ίσως θα έπρεπε να πάω στην κουζίνα και να μαγειρέψω την ομελέτα μόνος μου!».

Αφού ο Κόρντεν ξέσπασε στον σερβιτόρο, του έφεραν δωρεάν ποτήρια σαμπάνιας «για να εξομαλύνουν τα πράγματα». Το επεισόδιο άφησε τον σερβιτόρο «πολύ ταραγμένο».

Η απαγόρευση της εισόδου κάποιου πελάτη από την πλευρά του MακΝέιλι έχει επανληφθεί. Πέρυσι, απαγόρευσε δημοσίως στον συντάκτη Κάρτερ του περιοδικού Graydon να επισκεφθεί το Morandi, ένα ιταλικό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, αφού είπε ότι ο Κάρτερ δεν εμφανίστηκε για μια κράτηση 12 ατόμων. Ο ΜακΝέιλι δήλωσε τότε ότι είχε φέρει επιπλέον εργαζόμενους για να διασφαλίσει ότι το γεύμα θα πήγαινε «τέλεια γι’ αυτόν» ενώ ότι ο Κάρτερ είχε ακυρώσει τελευταία στιγμή τις κρατήσεις σε πολλές άλλες περιπτώσεις στα εστιατόριά του, συμπεριλαμβανομένου του Balthazar.

Ο ΜακΝέιλι έχει τη φήμη ότι είναι προκλητικός, τουλάχιστον στις αναρτήσεις του στο Instagram και στην υπεράσπιση αμφιλεγόμενων διασημοτήτων- έχει υπερασπιστεί τον Woody Allen, η κόρη του οποίου τον κατηγόρησε για σεξουαλική κακοποίηση. Εν μέσω αντιδράσεων γι’ αυτό, και ενός περιστατικού στο οποίο είπε σε μια γυναίκα στο Instagram ότι έμοιαζε με «πόρνη», ο MακΝέιλι δήλωσε στο Daily Beast ότι παρά το γεγονός ότι είναι Δημοκρατικός «μισώ την κουλτούρα της ακύρωσης και την πολιτική ορθότητα».

Αλλά αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο MακΝέιλι δήλωσε ότι ανατρέπει την απαγόρευση για τον Κόρντεν, αφού ο κωμικός τηλεφώνησε για να ζητήσει συγγνώμη. Ο MακΝέιλι δήλωσε ότι «ζήτησε συγγνώμη σε βάθος».

«Πιστεύω ακράδαντα στις δεύτερες ευκαιρίες» δήλωσε ο MακΝέιλι. Πρόσθεσε ότι «όποιος είναι αρκετά μεγαλόψυχος για να ζητήσει συγγνώμη από τον ίδιο και το προσωπικό του δεν αξίζει να του απαγορευτεί η είσοδος από οπουδήποτε».

Ο Κόρντεν, ο οποίος απέκτησε ευρεία φήμη από το Carpool Karaoke, πρόκειται να αποχωρήσει από τον ρόλο του ως οικοδεσπότης του The Late Late Show μέχρι το καλοκαίρι του 2023, όπως ανακοίνωσε τον Απρίλιο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024