Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει ο Μάικλ Τζέι Φοξ - «Δεν θα φτάσω τα 80»

Συγκλονίζει ο Μάικλ Τζέι Φοξ – «Δεν θα φτάσω τα 80»

Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η μάχη του με τη νόσο του Πάρκινσον όπως αποκαλύπτει ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Μάικλ Τζέι Φοξ.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, ο αγαπημένος ηθοποιός Μάικλ Τζέι Φοξ μίλησε για τις προκλήσεις του να ζει με τη νόσο του Πάρκινσον για περισσότερα από 30 χρόνια.

Ήταν με αφορμή την προώθηση του νέου του ντοκιμαντέρ «Still», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου, που ο αγαπημένος ηθοποιός του Χόλιγουντ Μάικλ Τζέι Φοξ μίλησε στην Jane Pauley του CBS Sunday Morning.

«Γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Γίνεται όλο και πιο σκληρό. Κάθε μέρα γίνεται πιο δύσκολη, αλλά έτσι είναι» σημείωσε ο πρωταγωνιστής του «Back to the Future», επισημαίνοντας πως «δεν θα φτάσω τα 80».

Ο Μάικλ Τζέι Φοξ, που έχει βραβευτεί με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, διαγνώστηκε με Πάρκινσον το 1991. Ήταν 29 ετών. Είχε μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας «Doc Hollywood» και ζήτησε ιατρική συμβουλή μετά από ένα τρέμουλο στο μικρό του δάχτυλο.

Δεν αποκάλυψε δημοσίως ότι είχε διαγνωστεί με Πάρκινσον για αρκετά χρόνια. Μετά από μια χειρουργική επέμβαση για καλοήθη όγκο στη σπονδυλική του στήλη, το βάδισμά του είναι όλο και λιγότερο σταθερό.

«Ο μεγάλος δολοφόνος»

Οι πτώσεις, όπως σημειώνει, είναι «μεγάλος δολοφόνος» για τους ανθρώπους που πάσχουν από Πάρκινσον. «Δεν πεθαίνεις από το Πάρκινσον. Πεθαίνεις με το Πάρκινσον. Δεν θα γίνω 80 ετών» σημείωσε ο 61χρονος Μάικλ Τζέι Φοξ.

Με τη δημοσιογράφο να σημειώνει πως κάθε φορά που τον συναντά φαίνεται το Πάρκινσον να του έχει πάρει και κάτι, ο Μάικλ Τζέι Φοξ σημείωσε πως είναι απαίσιο.

«Είναι απαίσιο να έχεις Πάρκινσον. Για ορισμένες οικογένειες είναι εφιάλτης. Είναι μια κόλαση. Πρέπει να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που είναι πέρα από την κατανόηση των περισσότερων ανθρώπων», υπογράμμισε.

Παρά τις προκλήσεις της ζωής με τη νόσο Πάρκινσον, ο Μάικλ Τζέι Φοξ επισήμανε πως είχε πλεονεκτήματα. «Έχω ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων που μου επιτρέπουν να αντιμετωπίζω αυτά τα πράγματα. Αν βρεις κάτι για το οποίο μπορείς να είσαι ευγνώμων, τότε μπορείς να βρεις κάτι για να προσβλέπεις. Και να συνεχίζεις», συμπλήρωσε.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024