Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αργήσατε να ξυπνήσετε; Να πως θα είστε έτοιμες σε 10 λεπτά

Αργήσατε να ξυπνήσετε; Να πως θα είστε έτοιμες σε 10 λεπτά

Σε όλους μας έχει συμβεί να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω, να μην ακούσουμε ποτέ το ξυπνητήρι και να καθυστερήσουμε στη δουλειά ή στο ραντεβού μας. 

Ξημερώνει. Ξυπνάτε και μηχανικά κοιτάτε το κινητό σας. Το ρολόι δείχνει 8.20 π.μ. και συνειδητοποιείτε ότι έπρεπε ήδη να έχετε σηκωθεί από το κρεβάτι σας και να ετοιμάζεστε.

Έχετε μόλις 12 λεπτά για να πιείτε τον καφέ σας, να ντυθείτε, να χτενιστείτε, να βαφτείτε και να βρίσκεστε στην πόρτα έτοιμη για αναχώρηση. Μην αγχώνεστε! Ακολουθώντας τα παρακάτω tips μπορείτε να τα καταφέρετε…

Να τι μπορείτε να κάνετε

Αν μόλις ξυπνήσατε το πρόσωπό σας θα είναι πρησμένο από την πίεση που ασκείται πάνω στο μαξιλάρι κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ο ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος για να διαχειριστείτε το πρήξιμο είναι να χρησιμοποιήσετε πάγο. Γεμίστε μία λεκάνη με παγάκια και νερό, βουτήξτε το πρόσωπό σας για λίγα λεπτά και στη συνέχεια σκουπίστε το με μια πετσέτα.

Αν θέλετε να κάνετε ντους μην πέσετε στην «παγίδα». Εκτός του ότι υπάρχει κίνδυνος να γλιστρήσετε επειδή βιάζεστε, θα χάσετε πολύτιμα λεπτά.  Αντ’ αυτού, χτενίστε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας μια βούρτσα, που έχετε βρέξει και στεγνώστε τα ή αφήστε τα να στεγνώσουν με τον φυσικό τρόπο.

Στη συνέχεια ακολουθεί η ρουτίνα ομορφιάς. Βάλτε ένα ζευγάρι patches κάτω από τα μάτια για τους μαύρους κύκλους για ένα λεπτό και μετά απλώστε την ενυδατική σας κρέμα. Βουρτσίστε τα δόντια σας και περάστε τις βλεφαρίδες σας με ένα βουρτσάκι.

Ντυθείτε απλά. Αν δεν έχετε επιλέξει τα ρούχα σας από το βράδυ, τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε το νέο μπλουζάκι σας. Προτιμήστε την μπλούζα ή το πουκάμισο που λατρεύετε και φλατ παπούτσια. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το λου με ένα σακάκι και σκουλαρίκια.

Τέλος,  αφού δεν υπάρχει χρόνος για καφέ, πιείτε ένα φλιτζάνι τσάι. Έχετε ήδη αργήσει, οπότε τι σημασία έχουν τρία λεπτά;

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024