Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αριάνα Γκράντε: Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της - Εμφανίστηκε πιο αδύνατη από ποτέ

Αριάνα Γκράντε: Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της – Εμφανίστηκε πιο αδύνατη από ποτέ

Τι συμβαίνει με το είδωλο της ποπ;

Ιδιαίτερα αδυνατισμένη εμφανίστηκε στο Λονδίνο η Αριάνα Γκράντε και ανησύχησε τους φανς της.

Η διάσημη ποπ σταρ, που συμμετέχει στην κινηματογραφική διασκευή του δημοφιλούς μιούζικαλ «Wicked», υποδυόμενη την Glinda, συναντήθηκε με την συμπρωταγωνίστριά της Σίνθια Ερίβο και μαζί έδωσαν το «παρόν» στη συναυλία του, επίσης, συμπρωταγωνιστή τους Τζεφ Γκόλντμπλουμ.

Η 29χρονη φορούσε ένα μαύρο σύνολο, το οποίο συνδύασε με ένα φουσκωτό, μακρύ, ροζ μπουφάν και λευκές μπότες και έκλεψε την παράσταση.

Αν και ήταν εντυπωσιακή, οι θαυμαστές της παρατήρησαν ότι έχει χάσει πολλά κιλά και πως ήταν αδυνατισμένη ειδικότερα, στους ώμους και τον λαιμό της.

Μάλιστα, δεν δίστασαν να εκφράσουν τον προβληματισμό τους για την υγεία της και την εμφάνισή της στα social media.

«Δεν αναγνωρίζω πια την Ariana, φαίνεται τόσο διαφορετική», «Ανησυχώ πολύ για την Ariana», «Ελπίζω να είναι υγιής», σχολίασαν κάποιοι θαυμαστές της για το αδύνατο σώμα της.

Κάποιοι άλλοι έσπευσαν να την υπερασπιστούν, υποστηρίζοντας πως η Αριάνα ήταν πάντοτε αδύνατη και δημοσίευσαν φωτογραφίες της από προηγούμενες εμφανίσεις.


Μία ανάρτηση έκανε και η ίδια. Πόσταρε φωτογραφίες της μαζί με την Σίνθια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες φαινόταν και αρκετά αδυνατισμένη.

Η απάντηση για τα κιλά της

Στο πρόσφατο παρελθόν η διάσημη τραγουδίστρια απάντησε διαδυκτιακά σε κάποιον, ο οποίος την αποκάλεσε κοκαλιάρα και την έβαλε σε σύγκριση με την Άριελ Γουίντερ.

Η Αριάνα εξαγριώθηκε, δεν κρατήθηκε και του απάντησε: «Τweets, σχόλια και απόψεις σαν αυτή δεν είναι καθόλου εντάξει. Ζούμε σε μία εποχή που έχουμε πλέον κάνει αδύνατο για τον καθένα από εμάς, να είναι όπως ακριβώς θέλει. Η διαφορετικότητα είναι σέξι. Το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι σέξι. Ξέρετε τι δεν είναι σέξι;

Ο μισογυνοσμός, η απαξίωση, ο στιγματισμός, η σύγκριση και το να κρίνεις κάποιον για το σώμα του. Να μιλάς για το σώμα κάποιων ανθρώπων σαν να είναι εκθέματα και να ζητούν την έγκριση τη δική σου. Ε λοιπόν δεν είναι! Αγαπήστε τον εαυτό σας. Αγαπήστε τους άλλους. Οι διαφορές μας με τους άλλους, είναι και αυτές που μας κάνουν όμορφους. Αγάπη μόνο»!

Sports in

Η Next Generation της Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι διασφαλίζει το μέλλον των Καταλανών (pic+vids)

Ο Τσάβι έχει αναδείξει 16 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία του καταλανικού συλλόγου – Ξεχωρίζουν οι Γιαμάλ, Φερμίν και Κουμπαρσί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024