Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μίροτιτς: «Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να πάμε βήμα-βήμα»

Μίροτιτς: «Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να πάμε βήμα-βήμα»

Ο Νίκολα Μίροτιτς μίλησε ενόψει την έναρξης την σειράς των playoffs της Μπαρτσελόνα με τη Ζαλγκίρις και τόνισε πως οι Καταλανοί πρέπει να σκέφτονται μόνο το παιχνίδι που έχουν μπροστά τους.

Τα playoffs της Euroleague ξεκίνησαν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο χθες και σήμερα, η δράση συνεχίζεται με τα πρώτα παιχνίδια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρ και την Μπαρτσελόνα και τη Ζαλγκίρις.

Στη Βαρκελώνη, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα υποδεχθεί τους οικοδεσπότες του φετινού Final 4, με τον MVP της περσινής σεζόν, Νίκολα Μίροτις να στέκεται στις δηλώσεις του στην «πείνα» που έχει η ομάδα του για την πρόκριση, αλλά ταυτόχρονα να έχει «χαμηλά την μπάλα» σε σχέση με τους Λιθουανούς και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι «Μπλαουγκράνα» σε αυτήν τη σειρά.

Όσα είπε ο Μίροτιτς:

«Ερχόμαστε στη σειρά με ταπεινότητα και σκεφτόμαστε μόνο αυτό το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σταθεροί και στην επίθεση και στην άμυνα.

Γνωρίζουμε καλά τον αντίπαλό μας και δεν εκπλήσσομαι που είναι στα playoffs. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να πάρουμε αυτή την πρώτη νίκη και να πάμε βήμα-βήμα. Πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και πρέπει να μάθουμε από τα προηγούμενα playoffs.

Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και να ελέγχουμε τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να κρίνουν οποιοδήποτε παιχνίδι. Πεινάμε για την πρόκριση, αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».

Sports in

Μπάλντοκ: Πίσω από μια επικείμενη μεταγραφή

O Παναθηναϊκός επιδιώκει να προσεγγίζει οτιδήποτε καλό υπάρχει στην αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024