Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκέρτσος: «Έτσι όπως πάει ο Τσίπρας θα κάνει κυβέρνηση ακόμη και χωρίς το κόμμα του...»

Σκέρτσος: «Έτσι όπως πάει ο Τσίπρας θα κάνει κυβέρνηση ακόμη και χωρίς το κόμμα του…»

Ο Άκης Σκέρτσος χαρακτήρισε «επαμφοτερίζουσες» τις θέσεις Τσίπρα σχετικά με τις κυβερνήσεις συνεργασίας.

«Ο κ. Τσίπρας ανέβασε πάλι – αυτή τη φορά στο YouTube – το έργο ‘ο ΣΥΡΙΖΑ και το μονοπώλιο της κοινωνικής ευαισθησίας’», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, σχολιάζοντας την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο κανάλι γνωστής youtuber.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, «δεν εξήγησε γιατί πολιτικές που δεν είχαν σχέση με τις δεσμεύσεις των μνημονίων, όπως τα ζητήματα έμφυλης βίας, τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, το στεγαστικό, η διαφθορά στην αστυνομία ή ο διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας, δεν τις εφάρμοσε».

Και προσέθεσε: «Γιατί επί των ημερών του δεν φρόντισε ‘να γίνουμε Ευρώπη σε αυτά τα απλά καθημερινά πράγματα’, όπως του αρέσει να λέει επιμένοντας να κοπιάρει το σύνθημα του ορωθυπουργού;».

Σύμφωνα με τον κ. Σκέρτσο, η απάντηση στο ερώτημά του βρίσκεται στην πιθανότητα ο κ. Τσίπρας να «εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να κοροϊδέψει τις νέες και τους νέους που δεν θυμούνται την κυβερνητική του θητεία».

«Έτσι όπως πάει ο Τσίπρας θα κάνει κυβέρνηση χωρίς το κόμμα του»

«Προς το παρόν, οι πολίτες όλων των ηλικιών προσπαθούν να μην ζαλιστούν από τις καθημερινές αλλαγές στις επαμφοτερίζουσες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του σχετικά με τις κυβερνήσεις συνεργασίας: την μία μέρα είναι των ηττημένων και την άλλη των νικητών, με τον Βαρουφάκη και το σχέδιο ‘Δήμητρα’ ή χωρίς τον Βαρουφάκη αλλά με την ανοχή του, με το ΠΑΣΟΚ ή απλώς με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως σημείωσε, «αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι ο κ. Τσίπρας, επιζητώντας βουλιμικά την προσωπική επιστροφή του στην εξουσία, ονειρεύεται να κάνει πάση θυσία ‘κυβέρνηση συνεργασίας ή μειοψηφίας’, έτσι όπως πάει ακόμη και χωρίς το κόμμα του…».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με ένα υστερόγραφο, έκανε λόγο για «αντιγραφή του πρωθυπουργού» από τον κ. Τσίπρα και στο YouTube:

«ΥΓ. Κάτι τελευταίο. Διαπιστώνουμε ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να μην ακούει τους επικοινωνιολόγους, όπως είπε, αλλά εξακολουθεί να αντιγράφει τον πρωθυπουργό και στο YouTube. Μας χαροποιεί βεβαίως αλλά #ΚΡΙΜΑ για την έλλειψη φαντασίας».

Sports in

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics+vid)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024