Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο εμβληματικό ηχείο Beolab 18, φόρμα και λειτουργικότητα βρίσκουν την τέλεια ισορροπία

Στο εμβληματικό ηχείο Beolab 18, φόρμα και λειτουργικότητα βρίσκουν την τέλεια ισορροπία

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή του στις διεθνείς αγορές, το ασύρματο ηχείο εξακολουθεί να προσφέρει αξεπέραστη αισθητική, αλλά και μια μοναδική ακουστική εμπειρία

Όσοι πέρασαν αυτές τις ημέρες μπροστά από το κατάστημα της Bang & Olufsen στην Αθήνα, είναι βέβαιο ότι παρατήρησαν την εντυπωσιακή βιτρίνα, στην οποία δεσπόζει το – θρυλικό πια – Beolab 18. Σχεδιασμένη ακριβώς για να αναδείξει τον διαχρονικό σχεδιασμό και την αριστοτεχνική κατασκευή του, η παρουσίαση τραβά το βλέμμα, όμως δύσκολα μπορεί να ανταγωνιστεί την μεγαλειώδη ακουστική εμπειρία που προσφέρει εδώ και μια δεκαετία το εντυπωσιακό, ασύρματο ηχείο.

Όπως συνέβη και με τα περισσότερα εμβληματικά προϊόντα της Bang & Olufsen, το Beolab 18 είχε αλλάξει άμα τη εμφανίσει τα δεδομένα του ήχου, χάρη στις καινοτομίες που ενσωματώνει σε κάθε του λεπτομέρεια. Ευρεία διασπορά, αλλά και εκπληκτική ευκρίνεια και λεπτομέρεια ήχου, δυνατότητα προσαρμογής των μπάσων ανάλογα με τον χώρο στον οποίο τοποθετείται και ένας πρωτοποριακός ακουστικός φακός που κατανέμει ομοιόμορφα τις υψηλές συχνότητες σε ένα οριζόντιο τόξο 180 μοιρών, συνθέτουν τα χαρακτηριστικά του ασυναγώνιστου οικιακού ήχου, από το 2013 μέχρι σήμερα.

Τόσο κομψό, όσο και λειτουργικό

Το σύγχρονο, εκλεπτυσμένο design που βρίσκεται στον πυρήνα του brand πρωταγωνιστεί και εδώ, με την απουσία καλωδίων να συμβάλει στην κομψότητα της τελικής εικόνας, εξαλείφοντας την ακαταστασία και αυξάνοντας την πρακτικότητα. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός υποστηρίζεται από τα υλικά εξαιρετικής ποιότητας που έχουν χρησιμοποιηθεί για τη λεπτεπίλεπτη κατασκευή, που παίζει με τους όγκους και την φόρμα, για να καταλήξει σε ένα σχεδόν εξωπραγματικό τελείωμα προς την κομψή βάση.

Το λεπτό σώμα και η ιδιαίτερη αισθητική του δεν εξυπηρετούν μόνο τις διακοσμητικές μας απαιτήσεις, αλλά βελτιώνουν ενεργά το ηχητικό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό και με τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από κάθε άλλο ηχείο της αγοράς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εντυπωσιακή ξύλινη μάσκα από χειροποίητα ελάσματα βελανιδιάς ή καρυδιάς, που καλύπτει το μπροστινό μέρος και τα πλαϊνά του ηχείου. Διατεταγμένα προσεκτικά ώστε να σχηματίζουν γωνίες μεταξύ τους, τα ελάσματα παρέχουν βέλτιστη διασπορά του ήχου στον χώρο, μειώνοντας τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις. Η σημασία που δίνει η Bang & Olufsen στη λεπτομέρεια διακρίνεται και στο καλής ποιότητας κάλυμμα από μαύρο ύφασμα που έχει τοποθετηθεί στο επάνω και το κάτω μέρος του Beolab 18, κρύβοντας τους οδηγούς και δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα αντίθεση με την ξύλινη γρίλια.

Κι αν η σχεδιαστική του αρτιότητα το μετατρέπει σε iconic προσθήκη στη διακόσμηση κάθε σπιτιού, η απόδοσή του είναι εκείνη που πραγματικά ξεχωρίζει, έχοντας αναγνωριστεί από τη βιομηχανία του ήχου, με την κατάκτηση του βραβείου υψηλού κύρους Red Dot για τον Σχεδιασμό Προϊόντων.

Γνωρίστε την κορυφαία εμπειρία οικιακού ήχου

Με μια επίσκεψη στο κατάστημα Bang & Olufsen μπορείτε να περιεργαστείτε από κοντά τα μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του ηχείου, να ακούσετε τον μοναδικό του ήχο και να το φανταστείτε στον χώρο σας, μέσα από την εντυπωσιακή παρουσίαση της βιτρίνας. Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε από την ειδική έκπτωση που προσφέρει το brand σε όσους αποκτήσουν το Beolab 18 μέσα από κάποιο από τα επίσημα καταστήματά της, για να απολαύσετε και εσείς την φανταστική ποιότητα ήχου που μπορεί να σας χαρίσει αυτό το πραγματικό έργο τέχνης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Beolab 18 επισκεφθείτε τα καταστήματα-συνεργάτες στις εξής διευθύνσεις:
B&O Greece: Ακαδημίας 15, Αθήνα
KHE Greece: Κηφισίας 48, Θεσσαλονίκη

Sports in

Η άνοδος του Ολυμπιακού στο Νο 47 της UEFA και τι θα γίνει αν σηκώσει την κούπα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Ολυμπιακός είναι δύο ματς μακριά από το όνειρο και μαζί του έχει λόγο να ονειρεύεται ολόκληρη η Ελλάδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024