
Survivor All Star: Ανατροπή με τη δεύτερη ασυλία – Εκπλήξεις και αντιπαραθέσεις μετά την ψηφοφορία
Ποιος ή ποιοι θα βγουν στον τάκο;
Διάσημοι και Μαχητές προσπαθούν να συγκατοικήσουν στην ίδια παραλία ωστόσο, οι τσακωμοί και τα ευτράπελα δεν λείπουν.
Στο χθεσινό επεισόδιο (24/4) του Survivor οι παίκτες τα έδωσαν όλα στον στίβο μάχης, με τους Κόκκινους να θριαμβεύουν και τους Μπλε να ψηφίζουν στο συμβούλιο του νησιού, για ένατη φορά, τον Σπύρο Μαρτίκα.
«Μετράω την ένατή μου φορά. Θέλω να ευχαριστήσω τα 2 παιδιά που δεν με ψήφισαν. Όσοι με ψήφισαν σήμερα ξεχνάνε εύκολα. Μου χρωστάνε έπαθλο, δεν τους χρωστάω ασυλία. Πρώτος αγώνας ασυλίας και βιάστηκαν», δήλωσε αμέσως μετά την υποψηφιότητά του ο Σπύρος Μαρτίκας εμφανώς ενοχλημένος.
«Βιάστηκαν. Δεν κρίθηκε το 10-3 από μένα. Είναι πολύ εύκολη πλέον η λύση στην επιλογή μου. Ο κόσμος θα κρίνει πάλι και πιστεύω πιο αυστηρά αυτή τη φορά», πρόσθεσε ο ίδιος.
Τι θα δούμε απόψε
Στο αποψινό επεισόδιο θα γίνει η ανατροπή. Οι Μπλε περνάνε στην αντεπίθεση και κάνουν το 1-1. Έτσι οι Διάσημοι είναι αυτοί που θα κληθούν να βγάλουν κάποιον στον τάκο.
Πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας, ο Τάκης Καραγκούνιας θα κάνει μία καταγγελία. Ποιος τον έχει εξοργίσει με τις πράξεις του;
Το αποτέλεσμα της κάλπης κρύβει εκπλήξεις και φέρνει νέες αντιπαραθέσεις. Σύμφωνα με τα spoilers, Κόρομι και Εύη Σαλταφερίδου, θα πάρουν τον ίδιο αριθμό ψήφων και μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.
Δείτε το τρέιλερ
- Κάννες 2026: 2ος Χρυσός Φοίνικας στον Κρίστιαν Μουνγκίου για το Fjord – H επίθεση στον Πούτιν, όλοι οι νικητές
- «Τα παιδιά μας πηγαίνουν σε ακατάλληλα σχολεία» – Κινητοποίηση συλλόγων ΑμεΑ για την Ειδική Αγωγή
- Φρενίτιδα στη Wall Street για την είσοδο OpenAI, SpaceX και Anthropic στο χρηματιστήριο
- Ο Πέρεθ έρχεται στην Αθήνα για τον τελικό Ολυμπιακός-Ρεάλ
- Νέα ρότα συγχωνεύσεων και εξαγορών στις ΗΠΑ λόγω Τεχνητής Νοημοσύνης
- Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν την Ιαπωνία ότι θα καθυστερήσουν να παραδώσουν τους Tomahawk – Ελλείψεις λόγω του πολέμου στο Ιράν

