
Βαρούχας: «Λάθος η απόφαση για το πέναλτι της ΑΕΚ, δεν υπάρχει παράβαση» (vid)
Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε στην ΕΡΤ τις επίμαχες φάσεις του Ολυμπιακός – ΑΕΚ και στάθηκε στο ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο Ιταλός στο 82’ υπέρ της Ενωσης.
Ο Νταβίντε Μάσα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να πάρει η ΑΕΚ τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης», με αποκορύφωνα το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε στο 82’.
Με το σκορ στο 1-1 ο Ιταλός διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι σε βουτιά του Βίντα μπροστά σε Ρέαμπτσιουκ και Πασχαλάκη, με τον ρέφερι της αναμέτρησης, Νταβίντε Μάσα, να δίνει την ευκαιρία στην ΑΕΚ να κάνει το 2-1 και να της χαρίζει ουσιαστικά τη νίκη.
Ένα πέναλτι, το οποίο δεν θα έπρεπε να είχε δώσει ο Ιταλός διαιτητής, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις στην ΕΡΤ, ο Ρέαμπτσιουκ έχει βρει την μπάλα και δεν υπάρχει καμία παράβαση.
«Εδώ θα δείξουμε πως ο παίκτης του Ολυμπιακού κάνει προβολή, βρίσκει τη μπάλα έστω και λίγο. Παράβαση δεν υπάρχει. Ήταν λάθος ο καταλογισμός του διαιτητή. Διαιτητής και VAR είπαν πέναλτι αλλά ήταν λάθος η απόφαση. Βρίσκει με το πόδι τη μπάλα» ανέφερε.
Δείτε ξανά τη φάση:
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 30 τραυματίες σε επιδρομές της Ρωσίας
- Στενά του Ορμούζ: Πετρελαιοφόρο πήρε φωτιά αφού χτυπήθηκε από βλήμα
- Λίβανος: Συγκαλείται εκτάκτως το ΣΑ του ΟΗΕ για τον θάνατο των κυανοκράνων
- Οι 20 πρώτοι στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Καρχιμάκης, Γλαβίνας, Διαμαντοπούλου στην πρώτη τριάδα
- Τέξας: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε καθηγήτρια και αυτοκτόνησε
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: SOS για επάρκεια


