Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κριστιάνο Ρονάλντο: Αντάλλαξε την πόρσε του με τους αριθμούς δύο τραγουδιστριών

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αντάλλαξε την πόρσε του με τους αριθμούς δύο τραγουδιστριών

Ο Πορτογάλος φέρεται να ζήτησε το τηλέφωνο της Κιμπερλι Γουάιατ και της Ντάνι Μινόγκ, δίνοντας στον Θόρλεϊ την πόρσε του, αξίας 50.000 ευρώ.

Η εξωγηπεδική ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συζητηθεί πολλές φορές, κυρίως για τα ακριβά γούστα του και την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο.

Ο Ροντ Θόρνλεϊ, μασέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη πρώτη θητεία του Πορτογάλου, αποκάλυψε πως του είχε ζητήσει το τηλέφωνο δύο τραγουδιστριών με αντάλλαγμα μία πόρσε στη μισή τιμή.

Η ιστορία έρχεται από το μακρινό 2009…

Ο μασέρ, μιλώντας σε μια εκπομπή που έγινε στο youtube, αποκάλυψε για τον Κριστιάνο, άγνωστες μέχρι και σήμερα, στιγμές του στους «κόκκινους διαβόλους».

Μεταξύ άλλων, είπε ότι ο CR7 του είχε ζητήσει το τηλέφωνο δύο τραγουδιστριών προσφέροντάς του σε αντάλλαγμα μια πόρσε που είχε στη μισή τιμή.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος φέρεται να ζήτησε το τηλέφωνο της Κιμπερλι Γουάιατ και της Ντάνι Μινόγκ, δίνοντας στον Θόρλεϊ την πόρσε του, αξίας 50.000 ευρώ στην τιμή των 30.000.

«Σε μια από τις θεραπείες στην τηλεόραση έπαιζε το X-Factor, και όταν είδε την Ντάνι Μινόγκ ρώτησε ποια είναι αυτή Με ρώτησε εάν μπορούσα να του βρω το τηλέφωνό της. ‘Εγώ είμαι ένας μασέρ και χειροπράκτης, αλλά έχω κάποιες ικανότητες’, του είπα. Μετά από 4-5 ημέρες κατάφερα να βρω το τηλέφωνό της και το έδωσα στον Κριστιάνο. Βγήκαν λίγες φορές αλλά δεν βγήκε πουθενά», ανέφερε ο Θόρνλεϊ.

Στη συνέχεια, ανέφερε για το δεύτερο τηλέφωνο που ζήτησε: «Περίπου 4-5 μήνες αργότερα, και πάλι όταν παρακολουθούσε το X-Factor είδε την Κίμπερλι Γουάιατ και μου ζήτησε το τηλέφωνό της. Όλοι ξέραμε ότι ο Κριστιάνο θα πήγαινε στην Ρεάλ στο τέλος της σεζόν. Αυτή την φορά όμως τον ρώτησα… ‘Και εγώ τι θα κερδίσω;’, ‘Σου αρέσει το αυτοκίνητό μου; Όταν θα φύγω για τη Ρεάλ θα σου δώσω το αυτοκίνητό μου στη μισή τιμή’. Είχε αξία 50.000, μου το έδωσε 30.000 και εγώ μετά το πούλησα 60».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024