Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ακρόπολη: Στον ανακριτή οδηγούνται οι δύο ανήλικοι που μαχαίρωσαν τον 18χρονο

Ακρόπολη: Στον ανακριτή οδηγούνται οι δύο ανήλικοι που μαχαίρωσαν τον 18χρονο

Σε βάρος του 17χρονου που τραυμάτισε το θύμα με μαχαίρι, ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ενώπιον της ανακρίτριας Ανηλίκων αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, οι δύο 17χρονοι που κατηγορούνται για την αιματηρή επίθεση με μαχαίρι κατά του 18χρονου Δημήτρη, στην περιοχή της Ακρόπολης το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα.

Η εισαγγελέας Ανηλίκων σε βάρος του 17χρονου που φέρεται να παραδέχτηκε ότι τραυμάτισε το θύμα με μαχαίρι, άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Και στους δύο δράστες ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Διέφυγε τον κίνδυνο ο 18χρονος

Ο 18χρονος, έδωσε μάχη για την ζωή του, και πλέον έχει αποσωληνωθεί. Βρίσκεται σε δωμάτιο της Β’ χειρουργικής κλινικής του Ερυθρού Σταυρού ενώ χρειάστηκε τέσσερις φιάλες αίμα για να σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά.

Οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, με τον ίδιο να προσπαθεί να επικοινωνήσει όλο και περισσότερο με το οικογενειακό του περιβάλλον και να περιγράψει τι ακριβώς έγινε το βράδυ της Δευτέρας.

«Είναι σταθερά καλύτερα, κοιμήθηκε ήρεμα το βράδυ, πέρασε ο γιατρός και μας είπε ότι πάει καλά. Εχθές ξεκίνησε να μου λέει κάτι αλλά κουράζεται πολύ, δεν μπορεί να μιλήσει. Ταράζεται αφενός, αφετέρου είναι τα φάρμακα, είναι το οξυγόνο και του είπα έχουμε χρόνο» ανέφερε η μητέρα του 18χρονου.

Το χρονικό

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, όταν ο 18χρονος μαζί με την παρέα του έκαναν μια βόλτα στην περιοχή της Πλάκας. Τότε, δύο άτομα με μαχαίρι τους επιτέθηκαν για να τους πάρουν το τσαντάκι που είχε ο 18χρονος και τον μαχαίρωσαν στον τράχηλο και στην κοιλιακή χώρα.

Η υπόλοιπη παρέα ξεκίνησε να τους κυνηγά και κατάφερε να ακινητοποιήσει τον έναν. Ο δεύτερος συνελήφθη την Τρίτη του Πάσχα 18/4.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024