Υπόθεση Γεωργούλη: Διαγράφηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Μίγας μετά τη χυδαία ανάρτηση
Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ
Εκτός ΣΥΡΙΖΑ τίθεται το στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας, Βασίλης Μίγας μετά από χυδαία ανάρτηση για την υπόθεση Γεωργούλη.
Ο κ. Μίγας, με ανάρτησή του αναπαρήγαγε χυδαιολογίες για την καταγγέλλουσα, που κατηγορεί τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό.
Δείτε την αισχρή ανάρτηση
O κ. Μίγας, έσβησε την απαράδεκτη ανάρτηση, όπως και η η μητέρα της πρωταθλήτριας του στίβου Κατερίνας Στεφανίδη και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε υιοθετήσει πρωτοσέλιδο εφημερίδας για το φερόμενο θύμα του Αλέξη Γεωργούλη, στοχοποιώντας την.
Σημειώνεται ότι ακόμη μία υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Θεσσαλονίκης, η Αναστασία Γαϊταρτζή, χαρακτηρίζει «στημένη» τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής.
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
«Η παραίνεση στη χθεσινή μας ανακοίνωση «αρχίστε να σβήνετε», κακώς εκτιμήθηκε επιπόλαια από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μήπως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται σήμερα την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την υποψήφια του κόμματος του, στη Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, που χαρακτηρίζει «στημένη» τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής τους;
Αλήθεια τι είδους συναισθήματα του γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα;
Και με τα θύματα και με τον οχετό;
Τέλος, μια οφειλόμενη απάντηση στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις υπονόησε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης γνώριζε την καταγγελία εκ των προτέρων.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής όπως και η οικογένεια του θύματος έμαθαν το τραγικό αυτό γεγονός τη Δευτέρα του Πάσχα. Ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης καλείται να μας απαντήσει:
-Πως ερεύνησε τις φήμες, που ακούγονταν για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;
– Εξέφραζε την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση η ανακοίνωση του κ. Γεωργούλη, στην οποία επικαλείται τάχα πολιτική δίωξη και αφήνει απαράδεκτα υπονοούμενα για τον χρόνο του αιτήματος άρσης της ασυλίας του;»
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού (pic)
- Ο ανασχηματισμός στην Ουκρανία συνεχίζεται – Νέος υπουργός Άμυνας, ποιος παίρνει την θέση του Μπουντανόφ
- Φοιτητές: «Μας σπρώχνουν στα ιδιωτικά πανεπιστήμια» – Οι σύλλογοι αντιδρούν στις διαγραφές
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 82-87: Νίκη στο ΟΑΚΑ με «καυτό» δίδυμο οι «ερυθρόλευκοι»
- Η Gen Z έτρεξε να ακούσει το «Purple Rain» του Prince μετά το φινάλε του Stranger Things
- Λίβανος: Ο ΟΗΕ καταγγέλλει ισραηλινά πυρά εναντίον κυανόκρανων
