Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μάξιμος Μουμούρης: «Οι κόρες μου δεν με βλέπουν στην τηλεόραση, δεν ήθελα να μπερδέψουν την δουλειά με τον πατέρα τους»

Μάξιμος Μουμούρης: «Οι κόρες μου δεν με βλέπουν στην τηλεόραση, δεν ήθελα να μπερδέψουν την δουλειά με τον πατέρα τους»

Ο δημοφιλής ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης μίλησε για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς» και αποκάλυψε αν έχει κοινά στοιχεία με τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Ο Μάξιμος Μουμούρης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «H Γη της Ελιάς», για την καριέρα και για την οικογένειά του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του και αποκάλυψε αν έχει κοινά στοιχεία με τον χαρακτήρα που υποδύεται.

«Συνεχίζουμε τα γυρίσματα για την «Γη της Ελιάς», είναι ωραίο που υπάρχει απήχηση από τον κόσμο. Ο κόσμος έχει την άνεση να μου μιλάει στον δρόμο για τον ρόλο του «Κωνσταντίνου». Ο Κωνσταντίνος, όπως κι εγώ, βάζει πολύ ψηλά την οικογένεια. Επίσης, μου αρέσει σε εκείνον, ότι ενώ μπορεί να γίνει ένα τέρας, παράλληλα όμως είναι και ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος», ανέφερε αρχικά ο Μάξιμος Μουμούρης.

«Με κάνουν ό,τι θέλουν οι κόρες μου»

Για την σχέση του με την σύζυγό του, αλλά και με τα παιδιά του αποκάλυψε πως, «δεν έλεγα πάντα ότι θέλω να κάνω οικογένεια, ήταν όμως μία βαθιά επιθυμία. Τα όρια στα παιδιά τα βάζει η μαμά τους, εμένα με κάνουν ό, τι θέλουν.

Οι μπαμπάδες πρέπει να έχουμε και στοιχεία ”μαμάς”. Η τρυφερότητα είναι στο μυαλό μας πιο μητρική. Έχω μάθει να χτενίζω με καταπληκτικούς τρόπους τις κόρες μου. Δεν με αγχώνει τόσο “το να κάνει σχέση” η μεγάλη μου κόρη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάξιμος Μουμούρης.

«Είναι πολύ ενδιαφέρον να ζεις με μια πολιτικό»

Και συμπληρώνοντας με τον μοναδικό του τρόπο: «Με την γυναίκα μου πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο, μου έστελνε ραβασάκια. Εγώ ντρεπόμουν πολύ, φοβόμουν την εγγύτητα των σχέσεων. Η Νάντια έκανε το πρώτο βήμα, ξαναβρεθήκαμε μετά από κάποια χρόνια. Είναι πολύ ενδιαφέρον να ζεις με μία πολιτικό, δοκιμάστε το!».

Οσο για το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού: «Δεν θα ήθελα να κάνουμε άλλο παιδί. Η είδηση του τρίτου παιδιού ήταν ένα σοκ, ένας πανικός. Τα κορίτσια μου δεν με βλέπουν στην τηλεόραση, δεν ήθελα ποτέ να μπερδέψουν την δουλειά μου με τον ρόλο του πατέρα».

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024