Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ: «Μετά τον Κρόος άλλοι τέσσερις θα πάρουν σειρά για ανανέωση»

Ρεάλ: «Μετά τον Κρόος άλλοι τέσσερις θα πάρουν σειρά για ανανέωση»

Σύμφωνα με Μέσα ενημέρωσης της Ισπανίας η «βασίλισσα» μετά τον Τόνι Κρόος θα ανανεώσει άλλα τέσσερα συμβόλαια με αυτό του Μόντριτς να ξεχωρίζει.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε μεταγραφικό… οργασμό αφού σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, την ενδιαφέρει τόσο η περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ όσο και του Έρλινγκ Χάαλαντ ενώ φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της και τον Τζουντ Μπέλινχαμ, ωστόσο η «βασιλίσσα» κοιτάει και να κρατήσει… την ομοιογένεια της.

Ήδη σύμφωνα με τη «Marca» οι «μερένχες» θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του Τόνι Κρόος ενώ όπως γράφει  το «Relevo» τον Γερμανό θα ακολουθήσουν άλλοι τέσσερις.

Συγκεκριμένα ο Λούκα Μόντριτς σίγουρα θα μείνει και την επόμενη περίοδο στη Μαδρίτη ενώ ο Μάρκο Ασένσιο έχει βελτιωθεί πολύ τελευταία, με τα σενάρια αποχώρησής του να εξανεμίζονται, τον Κάρλο Αντσελότι να τον θέλει και τη διοίκηση να πράττει ανάλογα.

Επίσης οι, Νάτσο και Ντάνι Θεμπάγιος είναι ποδοσφαιριστές που η Ρεάλ επιθυμεί να συνεχίσουν σε αυτή, ωστόσο εδώ θα παίξει ρόλο και το «θέλω» των ίδιων καθώς αν δεν ικανοποιηθούν από τους οικονομικούς όρους είναι πολύ πιθανό να φύγουν.

Τέλος ο Μαριάνο Ντίας είναι ο ποδοσφαιριστής που δεν πρόκειται να μείνει στους «μερένχες». Η απόφαση για τον συγκεκριμένο, έχει παρθεί εδώ και καιρό και δεν υπολογίζεται από τον Αντσελότι.

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024