Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Τον επισκέφτηκε αρκούδα στη βεράντα του

ΗΠΑ: Τον επισκέφτηκε αρκούδα στη βεράντα του

Πώς αντέδρασε ο άνδρας όταν είδε την αρκούδα στη βεράντα του;

Στη Βόρεια Καρολίνα οι αρκούδες είναι συχνό φαινόμενο αλλά αυτή τη φορά μία αρκούδα έφτασε πολύ πιο κοντά σε ένα σπίτι.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας καθόταν, χαλάρωνε και έπαιζε με το κινητό του όταν άκουσε έναν συναγερμό από τον ανιχνευτή κίνησης. Τότε, γύρισε το κεφάλι του και μια μαύρη αρκούδα στεκόταν ακριβώς δίπλα του, σε απόσταση μόλις ενός μέτρου.

Μόλις ο άνδρας αντιλήφθηκε την παρουσία της τρόμαξε και σάστισε. Η ξαφνική κίνηση έκανε την αρκούδα να σηκώσει το κεφάλι της και να τον κοιτάξει.

Η αντίδραση τους

Αλλά η αρκούδα, παρόλο που είναι μεγαλύτερη και έχει αρκετά πιο κοφτερά δόντια και νύχια από τον άνδρα, φάνηκε να είναι εξίσου ξαφνιασμένη με εκείνον. Η όλη σκηνή καταγράφηκε από την κάμερα του σπιτιού τοπυ άνδρα στο Asheville της Βόρειας Καρολίνας, το βράδυ της 11ης Απριλίου.

Το βίντεο δείχνει την αρκούδα και τον Οπενχάιμερ να κοιτάζονται για λίγα δευτερόλεπτα, πριν η αρκούδα γρυλίσει και απομακρυνθεί.
«Ανησύχησα, γιατί δεν ήξερα πώς θα αντιδρούσε. με κοίταζε για πολλή ώρα, οπότε σκέφτηκα ότι είτε θα έφευγε είτε θα ερχόταν προς το μέρος μου. Απλά ήλπιζα για το καλύτερo», δήλωσε ο άνδρας στο CNN.

Παρόλο που δεν φοβάται τις αρκούδες στη γειτονιά του, όταν η μία τον πλησίασε καθώς καθόταν έξω, ήταν λίγο νευρικός. Ο άνδρας είπε ότι αυτός και η αρκούδα είχαν άμεση οπτική επαφή, αν και είχε ακούσει ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να κοιτάζουν κατευθείαν τις αρκούδες. Ζώντας σε μια γειτονιά που είναι γεμάτη αρκούδες, είπε ότι έχει διαβάσει πολλά για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεσαι όταν συναντάς διάφορα είδη αρκούδας στη φύση.

«Οι αρκούδες σε αυτή τη γειτονιά δεν επιτίθενται πραγματικά στους ανθρώπους, αλλά σκέφτηκα ότι, όντας τόσο κοντά και σε αυτή την ασυνήθιστη κατάσταση υπάρχει αυτό το άγνωστο», είπε.

Όταν η αρκούδα τελικά έφυγε μετά από αυτά τα λίγα τεταμένα δευτερόλεπτα, ο άνδρας είπε ότι ανακουφίστηκε. Με βάση την αντίδραση της αρκούδας στο βίντεο, η εμπειρία ήταν εξίσου περίεργη για την ίδια όσο και για τον άνδρα.

«Είναι σαν, «Ω, υπάρχει ένας άνθρωπος σε αυτή την καρέκλα»», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024