Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με την διοικούσα επιτροπή του Δικτύου «Συμβάλλω»

Συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με την διοικούσα επιτροπή του Δικτύου «Συμβάλλω»

Ενημέρωσαν τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για καινοτόμες προτάσεις, την κυκλική οικονομία και την πράσινη επιχειρηματικότητα

Συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα πραγματοποίησε η διοικούσα επιτροπή του Δικτύου «Συμβάλλω».

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του κ. Στουρνάρα για τον σκοπό της ίδρυσης της πρωτοβουλίας «Συμβάλλω» καθώς και για τις βασικές προτεραιότητές του.

Παράλληλα τα μέλη του δικτύου κοινοποίησαν στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, τις προτάσεις τους για την Πράσινη Επιχειρηματικότητα και την Κυκλική Οικονομία.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος του δικτύου «Συμβάλλω» κ. Βασίλης Καρατσώλης δήλωσε:

«Ευχαριστούμε τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για τη σημερινή θεσμική συνάντηση με το Δίκτυο «Συμβάλλω». Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τις ελληνικές επιχειρήσεις και καταθέσαμε τις καινοτόμες προτάσεις μας για την κυκλική οικονομία και την πράσινη επιχειρηματικότητα. Το δίκτυο είναι μια πρωτοβουλία περισσότερων από 25 επιχειρήσεων που στοχεύει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας, την επίτευξη της αειφορίας και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και στο πλαίσιο αυτό τέτοιες συναντήσεις προσθέτουν προς την επίτευξη του σκοπού αυτού».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024