Συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα πραγματοποίησε η διοικούσα επιτροπή του Δικτύου «Συμβάλλω».
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του κ. Στουρνάρα για τον σκοπό της ίδρυσης της πρωτοβουλίας «Συμβάλλω» καθώς και για τις βασικές προτεραιότητές του.
Παράλληλα τα μέλη του δικτύου κοινοποίησαν στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, τις προτάσεις τους για την Πράσινη Επιχειρηματικότητα και την Κυκλική Οικονομία.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος του δικτύου «Συμβάλλω» κ. Βασίλης Καρατσώλης δήλωσε:
«Ευχαριστούμε τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για τη σημερινή θεσμική συνάντηση με το Δίκτυο «Συμβάλλω». Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τις ελληνικές επιχειρήσεις και καταθέσαμε τις καινοτόμες προτάσεις μας για την κυκλική οικονομία και την πράσινη επιχειρηματικότητα. Το δίκτυο είναι μια πρωτοβουλία περισσότερων από 25 επιχειρήσεων που στοχεύει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας, την επίτευξη της αειφορίας και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και στο πλαίσιο αυτό τέτοιες συναντήσεις προσθέτουν προς την επίτευξη του σκοπού αυτού».
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής