Πιο συγκεκριμένα, η νέα στάση εργασίας στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιηθεί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:30 και από τις 22:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Σημειώνεται ότι τα οχήματα θα εξέλθουν από τα αμαξοστάσια στις 8:00 ενώ η αποκατάσταση τις κυκλοφορίας θα επέλθει μετά τις 9:30 π.μ.
Τι ζητούν οι συνδικαλιστές
Τα τελευταία δρομολόγια θα αναχωρήσουν από τις αφετηρίες από τις 21:00. Τα λεωφορεία στις γραμμές οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ καθώς και τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς θα κινούνται κανονικά.
Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ ζητούν να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της διοίκησης και της κυβέρνησης σχετικά με τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τους εργαζομένους.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.