Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Εάν τον αφήσετε ελεύθερο θα με σκοτώσει» - Μητέρα περιγράφει τον τρόμο που βίωσε στα χέρια του πρώην συζύγου της

«Εάν τον αφήσετε ελεύθερο θα με σκοτώσει» – Μητέρα περιγράφει τον τρόμο που βίωσε στα χέρια του πρώην συζύγου της

Η ίδια ξεκαθαρίζει πως ο μόνος τρόπος για να είναι ασφαλείς εκείνη και τα παιδιά της είναι να παραμείνει ο πρώην σύζυγός της στη φυλακή

Η 29χρονη Αριάνα είναι μητέρα δύο παιδιών και έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών, όχι μία, ούτε δύο αλλά δεκάδες φορές, με τον ίδιο μάλιστα να μετρά συνολικά 8 καταδίκες για τις βίαιες πράξεις του, με ανασταλτικό χαρακτήρα ωστόσο.

Έτσι έχοντας την ελευθερία του, ο 38χρονος εμφανίστηκε την 30η Μαρτίου κάτω από την πολυκατοικία της πρώην συζύγου του και των δύο ανήλικων παιδιών τους και άρχισε να τους απειλεί πως θα τους κάψει ζωντανούς.

Αφού η Αριάνα δεν ενέδωσε στις απειλές του και απέφυγε να ανοίξει στον 38χρονο, προκειμένου να διαφυλάξει εκείνηκαι τα παιδιά της, ο άντρας έβαλε φωτιά στο θυροτηλέφωνο της πολυκατοικίας.

Μετά το περιστατικό ο 38χρονος συνελήφθη εκ νέου και αυτή τη φορά του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυόμιση ετών, χωρίς αναστολή.

Η Αριάνα μίλησε αποκλειστικά στο Mega και το Live News περιγράφοντας τα όσα έχει ζήσει στα χέρια του πρώην συζύγου της αλλά και τον φόβο που έχει ακόμη μέσα της, για το ενδεχόμενο να αφεθεί και πάλι ελεύθερος.

«4.30 τα ξημερώματα ήρθε και χτυπούσε τα κουδούνια. Δεν άνοιξα, μόλις κατάλαβα ότι ήταν αυτός πήρα την αστυνομία. Άνοιξε την κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας με κατσαβίδι και απειλούσε ότι θα με κάψει ζωντανή εμένα και τα παιδιά. Φοβήθηκα πολύ, γιατί είναι ικανός. Με κυνηγάει στη δουλειά, στο σχολείο δεν αφήνει τα παιδιά, έντεκα μήνες απειλεί τη ζωή μου και τα παιδιά μου. Αν τον αφήσετε ελεύθερο, θα με σκοτώσει, είμαι σίγουρη» δηλώνει η 29χρονη μητέρα.

«Μπορεί και να με σκοτώσει»

Η ίδια εξηγεί πως ο μόνος τρόπος για να είναι ασφαλείς εκείνη και τα παιδιά της είναι ο πρώην άντρας της να μείνει στη φυλακή.

«Ο φόβος μου είναι πως εάν ξαναβγει τα πράγματα θα είναι χειρότερα. Μπορεί και να με σκοτώσει» δηλώνει.

Παράλληλα αναρωτιέται πως γίνεται μετά από τόσες μηνύσεις και καταγγελίες ο 38χρονος να κυκλοφορούσε ελεύθερος. «Έπρεπε να βάλει φωτιά δηλαδή για να τον βάλουν μέσα;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Η 29χρονη επιμένει πως εάν ο δράστης αφεθεί ελεύθερος θα την σκοτώσει, κάτι που όπως λέει τόνισε και στο τελευταίο δικαστήριο.

Η απολογία του 38χρονου

«Είναι ψέματα όσα λέει και ο μάρτυρας και η γυναίκα μου. Δε χτύπησα την πόρτα, δεν έβαλα φωτιά. Ανησυχώ για τα παιδιά μου. Από τις 12 Αυγούστου δε μου τα δίνει, ήρθαν από Αλβανία οι γονείς μου και δε τους επέτρεψε να τα δουν, ούτε σε εμένα», είπε στην απολογία του ο 38χρονος.

Ολοκληρώνοντας την περιγραφή της, η Αριάνα δηλώνει πως ο 38χρονος δεν δίνει διατροφή για τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

«Δεν δίνει ούτε ένα ευρώ. Τουλάχιστον ας μας αφήσει ήσυχους, να ζήσουμε χωρίς φόβο. Αλλά ούτε αυτό» κατέληξε η ίδια.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024