Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: «Είναι το λιμάνι μου - Δεν με αφορά τι λένε»

Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: «Είναι το λιμάνι μου – Δεν με αφορά τι λένε»

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τα σχόλια που δέχονται και τις αλλαγές στη ζωή της.

Ο έρωτας ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη βρίσκεται εδώ και καιρό στο επίκεντρο, με τους δύο καλλιτέχνες να μιλούν ανοιχτά για τα αισθήματά τους, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην Εβελίνα Νικόλιζα και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη για το «Καλύτερα Δε Γίνεται», με το πρώτο μέρος της συνέντευξης να προβάλλεται στην εκπομπή.

«Όσον αφορά τον έρωτα, δεν ήταν κάτι που το επεδίωξα, αλλά προέκυψε. Δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαία στη ζωή μας. Συμβαίνει γιατί είναι να συμβεί. Γιατί κάτι δεν είναι καθόλου καλά μάλλον και σου συμβαίνει», σημείωσε η Δέσποινα Βανδή για το πώς προέκυψε η σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Όταν ρωτήθηκε για το αν την πείσμωσε η αντίδραση για τη σχέση τους, η Δέσποινα Βανδή σημείωσε πως είναι ευτυχισμένη και δεν δίνει σημασία στα σχόλια τρίτων.

«Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, δεν με αφορά καθόλου. Δεν κοιμάμαι κάθε βράδυ με την άποψη του καθενός, αλλά σε μια αγκαλιά.

Έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο πραγματικά αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα και τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου. Είναι η χαρά μου» υπογράμμισε η Δέσποινα Βανδή.

«Είμαστε ευτυχισμένοι»

«Είμαστε εγκλωβισμένοι σε αυτό το πράγμα πάρα πολύ γιατί έτσι είμαστε μεγαλωμένοι. Ότι υπάρχει το σωστό timing να τελειώσεις το σχολείο, να σπουδάσεις και να κάνεις παιδιά.

Μια γυναίκα που θέλει στα 50 να κάνει παιδί, να κάνει παιδί. Μπορεί να μην μπορεί να κάνει με τον γνωστό τρόπο, αλλά αν θέλει να γίνει μάνα, μπορεί αν γίνει και μάνα.

Υπάρχουν περιοριστικές πεποιθήσεις. Όταν απαλλαγείς από αυτό το πράγμα και κοιτάξεις πραγματικά στην ουσία τι είναι αυτό που εσένα σε κάνει χαρούμενο.

Δεν υπάρχει ηλικία στο τι γεμίζει εσένα γιατί γίνεσαι και καλύτερος άνθρωπος και λειτουργείς καλύτερα και ως προς το περιβάλλον σου. Αν αυτό το περιβάλλον έχει και παιδιά, γίνεσαι και καλύτερη μαμά. Γιατί τα παιδιά αυτό που θέλουν είναι να έχουν ευτυχισμένους γονείς» εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.

Με την κόρη της Μελίνα να έχει υποστηρίξει πρόσφατα τη Δέσποινα Βανδή δημόσια, η τραγουδίστρια σημείωσε πως αυτό που τη νοιάζει είναι τα παιδιά μας να είναι καλά. «Από τη στιγμή που τα παιδιά μας είναι καλά και εμείς είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι μέσα σε αυτό», συμπλήρωσε η Δέσποινα Βανδή.

Το restart για τη Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τις Μέλισσες, σημειώνοντας πως χάρηκε πολύ που συναντήθηκε μουσικά μαζί τους. «Περιμένω κάθε φορά την έναρξη του προγράμματος και η πρώτη στιγμή που βγαίνουμε μαζί με τον Χρήστο Μάστορα με το «Γεια». Αναφέρθηκε παράλληλα και στο νέο της τραγούδι «Ya Habibi» σε συνεργασία με τους Kings.

«Είναι δύο κόσμοι που συναντιούνται. Είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει και αυτό ήταν το challenge για μένα. Να κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει», υπογράμμισε.

Αναφέρθηκε και στο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να κάνει restart στη ζωή του, σημειώνοντας πως και για την ίδια ήταν πολύ δύσκολο να βγει έξω από τον κύκλο ασφάλειας που είχε δημιουργήσει στα επαγγελματικά της.

«Μετά τα 40 άρχισα να νιώθω ενστικτωδώς πως πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Έτσι τόλμησα και έκανα και θέατρο και τηλεόραση. Έλεγα «τι σχέση έχω εγώ με την τηλεόραση; Κι αν ο κόσμος δεν με συμπαθήσει;» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024