Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από το υπουργείο Εργασίας για τη 12χρονη

Σεπόλια: Συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από το υπουργείο Εργασίας για τη 12χρονη

Πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια της 12χρονης κατήγγειλε πως άγνωστος μπήκε στο σπίτι της θείας της, όπου διαμένει, και την τραυμάτισε.

Με σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά. Στεκόμαστε στο πλευρό της 12χρονης», πολίτες πραγματοποιούν συγκέντρωση αλληλεγγύης στην ανήλικη από τα Σεπόλια που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Τη συγκέντρωση που πραγματοποιείται έξω από το υπουργείο Εργασίας, οργανώνει η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη, μια πρωτοβουλία για την στήριξη του θύματος και της οικογένειάς της. Η πορεία ξεκίνησε στην οδό Σταδίου και κατευθύνθηκε στο Σύνταγμα και την Ερμού.

Σημειώνεται, ότι πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια της 12χρονης κατήγγειλε πως άγνωστος μπήκε στο σπίτι της θείας της, όπου διαμένει, και την τραυμάτισε.

Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση:

Τι καταγγέλλει η οικογένεια της 12χρονης

Η οικογένεια της 12χρονης έχει επανειλημμένα καταγγείλει τις επιθέσεις σε βάρος της σε μια προσπάθεια, όπως λένε, να τη «φιμώσουν» και να μην καταθέσει και πάλι για το κύκλωμα μαστροπείας υπό το «πρόσταγμα» του Ηλία Μίχου.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια της ανήλικης, τα περιστατικά επίθεσης και απόπειρας αρπαγής του παιδιού από αγνώστους φτάνουν στα τέσσερα.

Μετά το νέο περιστατικό που σημειώθηκε εκεί που διαμένει πλέον η 12χρονη και την παρέμβαση της αντιεισαγγελείας του Αρείου Πάγου, η ανήλικη βρίσκεται υπό αυξημένη επιτήρηση από τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. γίνονταν περιπολίες στο σπίτι της ανά τακτά διαστήματα, ωστόσο δεν υπήρχε μόνιμη φύλαξη λόγω μη υποβολής σχετικού αιτήματος.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024