Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο hot ζευγάρι στην ελληνική showbiz! Με ποια καυτή τραγουδίστρια έχει σχέση ο Νίνο;

Νέο hot ζευγάρι στην ελληνική showbiz! Με ποια καυτή τραγουδίστρια έχει σχέση ο Νίνο;

Ταιριάζουν πολύ!

Όλα δείχνουν πως υπάρχει νέο hot ζευγάρι στην ελληνική showbiz!

Μια αποκάλυψη – «βόμβα» έκανε το πρωί της Πέμπτης, ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Μας» για τον Νίνο και την Ζόζεφιν.

Οι δυο τραγουδιστές γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και ήρθαν αρκετά κοντά, ενώ το καλοκαίρι θα τραγουδούν σε διπλανά μαγαζιά, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

«Είναι κάτι φρέσκο, είναι κάτι νεανικό, είναι από τον μουσικό εγχώριο χώρο. Είναι ζευγάρι αυτή τη στιγμή, κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους ακόμα, έτσι και αλλιώς είναι δύο άνθρωποι που δεν έχουν πουλήσει την προσωπική τους ζωή, δεν θέλουν να ακούγονται για αυτό» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Πρόκειται για τον αγαπημένο μας Νίνο και τη γνωστή performer – popstar για τα εγχώρια δεδομένα Ζόζεφιν. Ο Στέφανος και η Τζέσικα, δηλαδή, γιατί έτσι τους φωνάζουν οι δικοί τους άνθρωποι», αποκάλυψε ο ίδιος στη συνέχεια, με την τηλεοπτική παρέα να εκφράζει τη χαρά της για τα ευχάριστα νέα, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος, Νίνο Ξυπολιτάς και Ζόζεφιν ήρθαν κοντά μέσω κοινών γνωστών, ενώ, μάλιστα, αυτή τη στιγμή αμφότεροι έχουν συνεργασία με τον ίδιο όμιλο και το καλοκαίρι θα εμφανίζονται σε διπλανά μαγαζιά.

Δείτε το ρεπορτάζ

«Δεν έχω χρόνο για φαγητό και σινεμά. Αυτή είναι η ζωή μου. Πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος που να αντέχει το δύσκολο πρόγραμμα μου» είχε αποκαλύψει η Josephine για την προσωπική ζωή της στο The 2Night Show.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024