Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέρουμε πώς θα κάνεις ΠΑΣΧΑρούμενο το βαφτιστήρι σου και φέτος

Ξέρουμε πώς θα κάνεις ΠΑΣΧΑρούμενο το βαφτιστήρι σου και φέτος

Τα Public έχουν όσα χρειάζεσαι για να φροντίσεις εκείνους που έχουν σημασία

Στο χωριό ή στην Αθήνα; Στο βουνό ή σε κάποιο νησί; Όπου και αν σε βρει το Πάσχα, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν: η κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας, το γιορτινό τραπέζι της Λαμπρής, τα δώρα που διαλέγεις προσεκτικά για το βαφτιστήρι σου και όλους όσους αγαπάς. Κι αν τα πρώτα μπορείς να τα χαρείς εξίσου οπουδήποτε, τα τελευταία θα τα βρεις για άλλη μια χρονιά στα Public που έχουν όσα χρειάζεσαι για ΠΑΣΧΑρούμενους νονούς, νονές και βαφτιστήρια – από τις επιβεβλημένες πασχαλινές λαμπάδες, μέχρι ένα πλήθος από υπέροχες εκδηλώσεις στην Αττική σχεδιασμένες για να μοιράσουν χαρά στους μικρούς μας φίλους.

Σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, τα κοντινά σου καταστήματα Public, αλλά και το public.gr, θα καλύψουν κάθε επιθυμία σε λαμπάδες με παιχνίδια και φιγούρες δράσης για αγόρια και κορίτσια, αλλά και σε χειροποίητες λαμπάδες για εκείνους που θέλουν να προσφέρουν πάντα κάτι ιδιαίτερο. Αναγκαίο συνοδευτικό τα παιχνίδια για κάθε ηλικία και γούστο, σε μια γκάμα που καλύπτει τα πάντα, από επιτραπέζια μέχρι τηλεκατευθυνόμενα, αλλά και τα βιβλία που θα επιλέξεις από έναν ατέλειωτο κατάλογο τίτλων για μικρούς και μεγάλους.

Αν πάλι βρίσκεσαι στην Αττική, σε όλη τη διάρκεια του Απριλίου τα Public επιφυλάσσουν εκπλήξεις για όλους στις πιο πρωτότυπες εκδηλώσεις που διοργανώνουν στα καταστήματά τους, σκορπώντας χαμόγελα.

Επιτραπέζια στο Σύνταγμα

Μήπως το παιδί ή το βαφτιστήρι σου αγαπά τα επιτραπέζια; Τότε αξίζει να επισκεφθείτε μαζί το κατάστημα Public Συντάγματος το Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12:00 ως τις 16:00 και να διασκεδάσετε μαζί, μαθαίνοντας και παίζοντας τα δημιουργικά επιτραπέζια γνώσεων της KAISSA – και εμπλουτίζοντας τη συλλογή σας με εκείνο που αγαπήσατε περισσότερο.

Χρώματα στο Public Golden Hall

Την Κυριακή 9 Απριλίου, με τον ενθουσιασμό για το κλείσιμο των σχολείων στα ύψη, τα πιτσιρίκια θα βρουν την ΠΑΣΧΑρά τους στο Public Golden Hall. Εκεί, από τις 12:00 έως τις 15:00, το Public και η STABILO διοργανώνουν μια δημιουργική εκδήλωση για κάθε ηλικία, στο τμήμα παιχνιδιών, με την παιδαγωγό Σταυρούλα Χρόνη να καθοδηγεί τα παιδιά σε γιορτινές πασχαλινές κατασκευές, παρέα με τους πολύχρωμους μαρκαδόρους της STABILO.

Όπως καταλαβαίνεις, κάθε παιδί θα διασκεδάσει με την ψυχή του στις δημιουργικές εκδηλώσεις των Public, όποια και αν είναι τα αγαπημένα του παιχνίδια. Και γονείς και νονοί θα βρουν την ευκαιρία να κάνουν ταυτόχρονα όλες τις αγορές του Πάσχα, διαλέγοντας ανάμεσα στα πιο πρωτότυπα πασχαλινά δώρα για όλες τις ηλικίες.

Βρες την ΠΑΣΧΑρά σου στα Public.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024