Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
AI Love You: Τώρα μπορείς να εκφράζεις τα συναισθήματα σου με τη βοήθεια… της Τεχνητής Νοημοσύνης

AI Love You: Τώρα μπορείς να εκφράζεις τα συναισθήματα σου με τη βοήθεια… της Τεχνητής Νοημοσύνης

Δεν ξέρεις πώς να πεις «Σ’ αγαπώ»;  Ξέρει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής σου.

Ξέρεις την αίσθηση. Τη στιγμή που νιώθεις να φουσκώνεις ολόκληρος από συναισθήματα, που αισθάνεσαι ότι το «σ’ αγαπώ» θα εκτοξευτεί μέσα από το στόμα σου χωρίς να το ελέγχεις, κι όμως εντέλει κανένας ήχος δεν ακούγεται στο δωμάτιο. Και δεν είναι μόνο ο έρωτας που σου δημιουργεί αυτή τη δυσκολία. Αλήθεια, ποια ήταν η τελευταία φορά που μοιράστηκες την αγάπη σου για τον κολλητό ή την κολλητή σου; Και εννοούμε ενώ είστε όλοι νηφάλιοι, έτσι;

Δεν θα σε κρατήσουμε άλλο σε αγωνία. Πλέον μπορείς να εκφράσεις πιο εύκολα τα συναισθήματά σου, με τη βοήθεια… της Τεχνητής Νοημοσύνης – και της Lacta, αλλά εκείνη ήδη σε βοηθούσε. Η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά, η αγαπημένη σου σοκολάτα δεν θα συμβολίζει απλώς την αγάπη σου, αλλά θα μεταφέρει και ένα hi-tech γράμμα, που θα γράφει όλα όσα δεν ήξερες πώς να πεις, με τη βοήθεια του AI.

Τι ακριβώς εννοούμε; Αφού γράψεις το γράμμα σου μέσω της εφαρμογής AI Love You που δημιούργησε η Lacta αξιοποιώντας τις δυνατότητες του GPT-3, μπορείς να το στείλεις στον παραλήπτη του μέσω ενός μοναδικού link. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει εκείνος ή εκείνη, είναι να το ανοίξει και στη συνέχεια να στρέψει την κάμερα του κινητού του προς μια οποιαδήποτε συσκευασία Lacta. Και τότε, το γράμμα αγάπης που του έστειλες θα εμφανιστεί «μαγικά» επάνω στη σοκολάτα μέσω της τεχνολογίας AR.

Προφανώς, θέλαμε να το δοκιμάσουμε κι εμείς. Η γράφουσα, λοιπόν, μπήκε στο ειδικά διαμορφωμένο website ailoveyou.gr, και εξομολογήθηκε στη Lacta ότι θέλει να γράψει ένα γράμμα στην κολλητή της, με την οποία έχει μια ιδιαίτερα παθιασμένη σχέση.

Όχι κι άσχημα, AI Love You!

Το AI Love You τα κατάφερε με την πρώτη, όμως αποφασίσαμε ότι η περίσταση απαιτούσε λίγο ακόμα συναίσθημα. Ευτυχώς, μπορούσαμε να το προσθέσουμε κι αυτό, με ένα κλικ.

Ε… ναι! Να ένα γράμμα αγάπης που αξίζει να υπογράψει κανείς. Το link αποθηκεύτηκε, η σοκολάτα επιλέχθηκε – και παραδόθηκε. Έμοιαζε κάπως έτσι και έγινε δεκτή με μεγάλη χαρά. Τόση, που ίσως ο επόμενος καβγάς καθυστερήσει λίγο.

Θέλεις κι εσύ να εκφράσεις την αγάπη σου και δεν ξέρεις πώς; Μπες στο ailoveyou.gr και γίνε ο πιο εκδηλωτικός άνθρωπος που ξέρεις.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024