Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τρομοκρατία: Τα τρία σημεία που προβληματίζουν τις Αρχές για τις επιθέσεις των Πακιστανών

Τρομοκρατία: Τα τρία σημεία που προβληματίζουν τις Αρχές για τις επιθέσεις των Πακιστανών

Τα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση για τις επιθέσεις που σχεδίαζαν οι δύο συλληφθέντες.

Πολλά ερωτήματα προκύπτουν σχετικά με τις επιθέσεις και τα τρομοκρατικά χτυπήματα που σχεδίαζαν στη χώρα μας οι δύο Πακιστανοί που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της επιχείρησης της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής με την κωδική ονομασία «Υάκινθος».

Σύμφωνα με όσα περιλαμβάνονται στη δικογραφία οι δύο φερόμενοι ως τρομοκράτες εκτός από το εβραϊκό εστιατόριο στην περιοχή του Ψυρρή στο κέντρο της Αθήνας, σχεδίαζαν και άλλα χτυπήματα είτε με εκρηκτικά είτε με δολοφονικές επιθέσεις, κάποια εκ των οποίων είχαν και στόχο Έλληνες πολίτες, κάτι που περιπλέκει την υπόθεση.

Όλα αυτά βρίσκονται στο «στόχαστρο» των Αρχών που διερευνούν την υπόθεση με τρία στοιχεία να είναι αυτά που προβληματίζουν τις Αρχές.

Τα τρία σημεία που προβληματίζουν

Μιλώντας στο MEGA και στο «Live News», ο  αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε σε αυτά τα τρία σημεία, τα οποία προβληματίζουν τις Αρχές.

Το πρώτο είναι ότι απ’ όσα προκύπτουν από την υπόθεση φαίνεται πως οι στόχοι δεν ήταν μόνο ισραηλινού ενδιαφέροντος, αλλά υπήρχε επιδίωξη για τα λεγόμενα «τυφλά» χτυπήματα, κι εδώ προκύπτει το ερώτημα αν μέσα στη λίστα υπήρχαν κι Έλληνες πολίτες.

Το δεύτερο ερώτημα είναι εν ονόματι ποιας οργάνωσης λειτουργούσαν και επιχειρούσαν στη χώρα μας οι δύο συλληφθέντες και ποιον ακριβώς εκπροσωπούσαν, καθώς ένα «τυφλό» χτύπημα απομακρύνει το σενάριο να ενεργούσαν μόνο για λογαριασμό του Ιράν.

Το τρίτο και σημαντικότερο, είναι αν βρίσκονταν οι δράστες σε καθεστώς στρατολόγησης από τον άντρα στο Πακιστάν που έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του ή από άλλους.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024